Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Φενέρμπαχτσε ή ανατροπή

Φενέρμπαχτσε ή ανατροπή

Kostas Sloukas olympiacos

Kostas Sloukas-olympiacos

Το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό λήγει, με τους “ερυθρολεύκους” να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο, ο Έλληνας γκαρντ θα συνεχίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε, με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης να θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. “Η Φενέρ έχει συμφωνήσει στα πάντα με τον Σλούκα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα “sporx.com“.

Ο Κώστας Σλούκας θα έχει σήμερα (26/6) ένα τελευταίο ραντεβού με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να τελειώσει οριστικά το θέμα παραμονής ή αποχώρησης του από τον Πειραιά. Όπως όλα δείχνουν, ο 25χρονος γκαρντ αποχαιρετάει σαν φίλος τον Ολυμπιακό και συνεχίζει την καριέρα του στη Φενέρ, η οποία του προσφέρει και καλύτερο συμβόλαιο και πιο αναβαθμισμένο ρόλο στην ομάδα.

Βέβαια, όλα θα αποφασιστούν μετά το ραντεβού του Σλούκα με τους Αγγελόπουλους, οι οποίοι φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να τον κρατήσουν στο μεγάλο λιμάνι. Οι ιδιοκτήτες της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ θα κάνουν μία άκρως βελτιωμένη πρόταση και το “μπαλάκι” θα περάσει και πάλι στην πλευρά του παίκτη. Υπομονή λίγες ώρες για να μαθούμε το μέλλον του Έλληνα γκανρτ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…