Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Έτσι θα τελειώσει τη σειρά

Έτσι θα τελειώσει τη σειρά

soulis markopoulos

soulis markopoulos

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση στο Αλεξάνδρειο (17/06), ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση, από την οποία απουσία -για προληπτικούς λόγους- ο Τζέι Αρ Μπρέμερ. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από χθες με τον δικέφαλο του δεξιού ποδιού ελέω ελαφράς διάτασης. Υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα, σήμερα, το οποίο δεν κατέδειξε κάτι πιο σοβαρό αλλά η συμμετοχή του τίθεται εν αμφιβόλω. Πάντως, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, το οποίο, οι “ασπρόμαυροι“, ευελπιστούν να είναι το τελευταίο της σεζόν.

Για να γίνει αυτό, ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει με οδηγό την άμυνα, να έχει διάρκεια στην απόδοση του και να βγάλει μεγαλύτερη ενέργεια από τον αντίπαλο του, όπως τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

“Είναι ένα ακόμη παιχνίδι με τον Άρη, που είναι πολύ σκληρός αντίπαλος, ειδικά μέσα στο γήπεδό του και με οποιεσδήποτε συνθήκες. Και σε αυτό το παιχνίδι θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο η διάρκεια, αλλά και οι δυνάμεις που θα δείξουμε στην πορεία του αγώνα, όπως επίσης και η ενέργεια που θα βγάλουμε στο γήπεδο. Και η ομάδα που θα έχει αυτά τα στοιχεία και τα βγάλει στο γήπεδο θα είναι αυτή που θα κερδίσει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, αλλά όπως γίνεται συνήθως, αυτό το οποίο περιμένουμε είναι ένα κλειστό παιχνίδι και όχι με το υψηλό σκορ που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι στο γήπεδο του Άρη.

Όλα ξεκινούν από την άμυνα, αυτό είναι το σημείο κλειδί και για την δική μας ομάδας και θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα και από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα έρθουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …