Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ “Έτσι μας είπαν”

“Έτσι μας είπαν”

parisis kostas

parisis-kostas

Είναι ευθύνη και δική μου, και του προπονητή, και όλων μας. Όμως η αλήθεια είναι πως στην επικοινωνία που είχαμε με την Αθήνα, μας είπαν ότι πρέπει να νικήσουμε με 16 πόντους“!…

Ο Κώστας Παρίσης βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ο αρχηγός της αποστολής της Εθνικής ομάδας δεν είναι από αυτούς που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Μίλησε μαζί μας, αναφορικά με το επίμαχο ζήτημα και την ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Δεν έχω διαβάσει την ανακοίνωση, όμως αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς είναι ευθύνη όλων μας. Ανήμερα του αγώνα, επικοινώνησα με υπάλληλο από την ΕΟΚ, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι πρέπει να νικήσουμε με 16 πόντους για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Βάσει του κανονισμού που ισχύει, μας είπαν ότι πρέπει να νικήσουμε με 16, γιατί με 15 θα ήμασταν εκτός οκτάδας.

Βάσει αυτής της οδηγίας -προπονητής δεν είμαι- οργανώθηκε η τελευταία επίθεση, προκειμένου να φτάσουμε στο +16“.

Μετά απ’ όσα δήλωσε ο κ. Παρίσης, η ΕΟΚ είναι διπλά εκτεθειμένη. Μήπως πρέπει να βγει αύριο (ακόμα και τώρα) μια ανακοίνωση με την οποία να ζητούν συγγνώμη από τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο; Μήπως πρέπει κάποια στιγμή να αναλάβουν την ευθύνη οι Ομοσπονδιακοί; Όχι πως το περιμένουμε, αλλά ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που λένε τα πράγματα με το όνομά τους.

Τα συμπεράσματα δικά σας

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…