Κεντρική NBA Έτοιμος για το ΝΒΑ (vid)
NBA

Έτοιμος για το ΝΒΑ (vid)

nick paulos

nick paulos

H τελευταία του σεζόν με τη φανέλα του UNC Greensboro, ήταν και η καλύτερη της κολεγιακής του καριέρας καθώς μέτρησε 10.4 πόντους, με το εξαιρετικό 43% στα τρίποντα, 3.7 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ. Ο Νικ Παύλος (περί ου ο λόγος) έχει δηλώσει συμμετοχή στο επερχόμενο Ντραφτ και αδημονεί να κάνει το μεγάλο βήμα στο ΝΒΑ, το οποίο αποτελεί και πρωταρχικό του στόχο.

Ο ομογενής φόργουορντ, δοκιμάστηκε από τουςΤζαζ (εν όψει του Ντραφτ), των οποίων δηλώνει οπαδός καθώς μεγάλωσε στη Σολτ Λέικ Σίτι, της Γιούτα, και ελπίζει σε πιθανή παραμονή του σε αυτή, ώστε να αγωνιστεί με τους αγαπημένους του “μορμόνους“.

“Είμαι ευτυχισμένος που οι Τζαζ μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονηθώ με τη φανέλα τους και να δείξω τι μπορώ να κάνω”, σημείωσε ο 23χρονος μιλώντας σε δημοσιογράφους ενώ αναφορικά με τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, περιέγραψε πως “θέλω να είμαι ο ιδανικός συμπαίκτης και τέλειος επαγγελματίας. Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα είτε με τις αμυντικές μου ικανότητες είτε μαζεύοντας ριμπάουντ, είτε ανοίγοντας τις αντίπαλες άμυνες με το περιφερειακό σουτ“.

Ο Παύλος αποτελεί μια περίπτωση που εξετάζει και η ΕΟΚ, προκειμένου για να του δώσει το ελληνικό διαβατήριο και κατ’ επέκταση να αγωνιστεί και στην Εθνική Ελλάδας. Μάλιστα θα αποτελούσε και στόχο -ενδεχομένως- για ελληνικές ή ευρωπαϊκές ομάδες αλλά ο ίδιος είναι διατεθειμένος να κυνηγήσει μέχρις εσχάτων το “όνειρο” του ΝΒΑ.

Πρέπει να έχω πίστη κι αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο” δήλωσε, χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί και προτάσεις από τη “Γηραιά Ήπειρο“, μια προοπτική που δεν εξετάζει αυτήν την περίοδο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…