Κεντρική Ελλάδα Camp Επιστροφή στο σπίτι

Επιστροφή στο σπίτι

manolopoulos paok

manolopoulos-paok

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι δύο άνθρωποι, οι οποίοι τίμησαν στο παρελθόν τη φανέλα του Αμαρουσίου. Αμφότεροι θα παρευρεθούν στο καμπ, που διοργανώνει η ομάδα των βορείων προαστίων αλλά δεν θα είναι οι μόνοι καλεσμένοι, καθώς τη διοργάνωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και οι Άρης Λυκογιάννης και Γιάννης Αθηναίου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
“Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και ο Δημήτρης Μαυροειδής έχουν τιμήσει τη φανέλα του Αμαρουσίου, σε διαφορετικές περιόδους. Παρότι ο ένας έχει αυξημένο φόρτο εργασίας, λόγω της παρουσίας του στην άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού, παρότι ο άλλος ετοιμάζεται για τον γάμο του, δεν σκέφτηκαν στιγμή, όταν τους ζητήσαμε να έρθουν στο καμπ που διοργανώνει το Μαρούσι.

Η πρώτη περίοδος θα διαρκέσει από τις 17-26 Ιουνίου και η δεύτερη από τις 29 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου. Το προπονητικό πρόγραμμα έχει επιμεληθεί ο Κώστας Κεραμιδάς, αλλά καλεσμένοι δεν θα είναι μόνο οι δύο εκλεκτοί “Μαρουσιώτες”, που προαναφέραμε.

Ο εξαιρετικός προπονητής Άρης Λυκογιάννης και ο διεθνής περιφερειακός Γιάννης Αθηναίου, θα μιλήσουν στους μικρούς φίλους για το πώς έφτασαν εκεί που είναι, θα τους δείξουν την αγάπη τους για το μπάσκετ. Σύντομα θα ανακοινώσουμε κι άλλους επισκέπτες, γνωστούς από τον χώρο του μπάσκετ.

Το καμπ διαρκεί από τις 8.30 έως τις 14.30, απευθύνεται σε παιδιά από 8 έως 15 ετών και καθημερινά μπορείτε να παίρνετε πληροφορίες ή να δηλώνετε συμμετοχή στα γραφεία του συλλόγου (στο κλειστό του Αγίου Θωμά) από τις 17.00 έως τις 20.00″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…