Κεντρική Ελλάδα Camp Ελλάς – Σερβία συμμαχία

Ελλάς – Σερβία συμμαχία

greece-serbia bball camp

Οι νεαροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να βελτιωθούν υπό τις καλύτερες συνθήκες καθώς το 2o Greece – Serbia Basketball Camp είναι γεγονός! Το καμπ που διοργανώνει ο Νίκος Χατζής, σε συνεργασία με Έλληνες και Σέρβους, άρτια καταρτισμένους, προπονητές θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ από τις 15/6 έως τις 20/6 και από τις 22/6 έως τις 27/6. Οι λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας θα μπορέσουν να αναπτυχθούν, μπασκετικά, υπό την επίβλεψη των καλύτερων και ακολουθώντας ειδικά καταρτισμένα προγράμματα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Η Σέρβικη Ακαδημία μπάσκετ έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα με στόχο να αναδείξει το Ελληνικό ταλέντο και το 2o Greece – Serbia Basketball Camp είναι και φέτος γεγονός! Το ελληνικό πάθος για μπάσκετ και το ταλέντο συναντούν την σέρβικη τεχνογνωσία με αποκλειστικό σκοπό την ατομική βελτίωση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων των νεαρών φίλων του μπάσκετ.

Από τις 15/6 έως τις 20/6 και από τις 22/6 έως τις 27/6 στο ΟΑΚΑ καταξιωμένοι Έλληνες και Σέρβοι προπονητές θα αναλάβουν μέσα από ένα πρωτοποριακό προπονητικό πρόγραμμα που στηρίζεται σε επαγγελματικά πλαίσια να αναπτύξουν τις τεχνικές δεξιότητες και τον απαιτητικό τομέα των φυσικών ικανοτήτων.

Ο τεχνικός υπεύθυνος Dorde Jovicic, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους Σέρβους προπονητές στις μικρές ηλικίες, καθώς έχει αναδείξει αρκετούς μπασκετμπολίστες με διεθνή καριέρα, και ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α1 με συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, Νίκος Χατζής θα μεταδώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους νέους μπασκετμπολίστες.

Στο άκρως καταρτισμένο προπονητικό τιμ βρίσκονται, επίσης, ο εξειδικευμένος προπονητής φυσικής κατάστασης, Danial Jahic, ο οποίος στο παρελθόν έχει αναδειχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου, αλλά και ο Φώτης Ζέρβας, ο οποίος με 15 χρόνια εμπειρίας στην προπόνηση μικρών ηλικιών και όντας τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και αθλητισμού “Νόβι Σαντ” της Σερβίας θα “παντρέψει” τις δύο προπονητικές σχολές.

Πληροφορίες – εγγραφές: 6973400390 – 6979352086

Email: greeceserbiacamp@gmail.com”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Το 1ο Skill Development Basketball Camp στο Μέτσοβο

Μια ομάδα έμπειρων προπονητών, με επικεφαλής τον coach Δημήτρη Γαλάνη, είναι έτοιμοι να σα…