Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Έκτακτη Γενική Συνέλευση

rethymno fotografisi

rethymno-fotografisi

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Α.Γ.Ο Ρεθύμνου καλεί τους μετόχους του στις 30 Ιουνίου 2015 σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της εταιρείας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της και την τροποποίηση κάποιων άρθρων του καταστατικού της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Πρόσκληση των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Κ.Α.Ε..”, ΑΡ.Μ.Α.Ε. 64381/06/Β/07/11 και Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 21826250000 σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Σύμφωνα με τον νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με την από 02/06/2015 απόφασή του καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Κ.Α.Ε.” σε Έκτακτή Γενική Συνέλευση την 30η του μήνα Ιουνίου του έτους 2015 ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ, στα γραφεία της εταιρίας στο Ρέθυμνο, επί της οδού Ηγ. Γαβριήλ, αριθμός 103-105 για συζήτηση και λήψη αποφάσεως για το παρακάτω θέμα:

ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ   ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου  7 του Καταστατικού της.
Οι μέτοχοι που θέλουν να πάρουν μέρος στην παραπάνω Γενική Συνέλευση, οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες , πριν από την ημερομηνία που θα γίνει η Γενική Συνέλευση, να καταθέσουν στο ταμείο της εταιρείας  τις μετοχές τους, είτε να φέρουν στην εταιρεία απόδειξη ότι κατέθεσαν τις μετοχές τους στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα ανώνυμη τραπεζική εταιρεία, καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του καταστατικού της εταιρείας.

Ρέθυμνο, 2/06/2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…