Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Εφιστούμε την προσοχή”

“Εφιστούμε την προσοχή”

paok kosmos

paok-kosmos

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να μη δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα στο αυριανό παιχνίδι (07/06). Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι τους χρειάζεται όλους στο γήπεδο για να στηρίξουν τους παίκτες, ενώ κλείνοντας κάνει λόγο για νέα πλάνα που δημιουργούνται για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
“Από το γήπεδό μας, το PAOK Sports Arena, ξεκινούν την Κυριακή (7/6 στις 6μ.μ.) οι μικροί τελικοί των πλέι οφ, μία σειρά αγώνων με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τεράστια σημασία, καθώς η κατάκτηση της τρίτης θέσης, εκτός από την επιβεβαίωση της εξαίρετης πορείας της ομάδας μας, θα δώσει το δικαίωμα στον Π.Α.Ο.Κ. να συμμετάσχει και την επόμενη σεζόν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Π.Α.Ο.Κ. μπαίνει στη σειρά αυτών των αγώνων με πλεονέκτημα έδρας και αυτό ακριβώς το πλεονέκτημα οφείλουμε να διατηρήσουμε και να υπερασπιστούμε ως το τέλος.

Καλούμε τους φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. να έρθουν μαζικά στο γήπεδο να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας, με την τεράστια δύναμη της φωνής τους και ΜΟΝΟ με αυτήν και να μείνουν μακριά από κάθε ενέργεια που μπορεί να βλάψει την ομάδα και το μέλλον της. Αυτοί οι αγώνες πρέπει να είναι μία γιορτή για το άθλημα και την ομάδα μας και είναι στο χέρι ΟΛΩΝ μας να το κάνουμε πράξη.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους φιλάθλους για τις πολύ αυστηρές διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου και την αμετάκλητη απόφαση της πολιτείας για την άμεση επιβολή ποινών σε κάθε περίπτωση παρεκτροπής.

Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία όλων των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. στο PAOK Sports Arena θα χαρακτηριστεί από την θερμή συμπαράσταση προς την ομάδα μας και την προστασία της έδρας μας. Το «Παλατάκι» μας θα πρέπει να είναι πάντα το μεγάλο πλεονέκτημα του Π.Α.Ο.Κ. και σήμερα και στο μέλλον, για το οποίο υπάρχουν συγκεκριμένα πλάνα, που ήδη υλοποιούνται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…