Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Παρακολουθήσαμε τις ομάδες”

“Παρακολουθήσαμε τις ομάδες”

Lolita Limoura

Lolita Limoura

Στην Οράντεα της Ρουμανίας βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, προκειμένου να ριχθεί στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στο στρατόπεδο της Εθνικής υπάρχει πίστη για κάτι καλό, το οποίο μεταφράζεται σε πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά στο μυαλό των διεθνών μας βρίσκεται, προς το παρόν, αποκλειστικά και μόνο το ματς της πρεμιέρας με την Ιταλία.

Η Λολίτα Λύμουρα, μιλώντας για το παιχνίδι της πρεμιέρας, είπε: “Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας με Ιταλία και Πολωνία, οι οποίες θεωρώ ότι είναι στα μέτρα μας. Στους αγώνες πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμες. Ξέρουμε τα μειονεκτήματά μας και θα τα κρύψουμε. Γνωρίζουμε ότι όλο το παιχνίδι της Ιταλίας περνάει από τη Σοτάνα, την πλέι μέικερ τους, ενώ καθοριστικός είναι ο ρόλος και της έμπειρης αρχηγού Μασκιάντρι. Οι Ιταλίδες παίζουν μια πιεστική άμυνα και ζον πρες. Η αντίπαλός μας έχει αρκετές νέες παίκτριες στο ρόστερ της, αλλά τη μελετάμε καιρό και γνωρίζουμε πολλά για αυτήν. Έχουμε παρακολουθήσει όλες τις ομάδες και μπορώ να πω ότι έχουμε μια εικόνα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο“.

Όσο για το τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει την Ελλάδα, ως ομάδα, σχολίασε: «Έχουμε ψυχή και πάθος, ενώ στην άμυνα προσπαθούμε πάρα πολύ. Δεν έχουμε τα ψηλά κορμιά, αλλά θα παλέψουμε για να καλύψουμε αυτό. Διαθέτουμε πολύ καλό κλίμα κι αυτό βοηθάει πάρα πολύ στην προσπάθειά μας. Υπάρχει ένας σταθερός κορμός εδώ και χρόνια, προστέθηκαν και νέα κορίτσια και ευελπιστώ να πάμε καλά στη διοργάνωση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…