Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έχω αποδείξει τι αξίζω”

“Έχω αποδείξει τι αξίζω”

batista dunston

batista-dunston

Το συμβόλαιο του Μπράιαντ Ντάνστον λήγει και ξένα δημοσιεύματα έχουν κάνει, ήδη, την εμφάνιση τους, μιλώντας για συμφωνία του με την Αναντολού Εφές. Ο ίδιος ο παίκτης, μιλώντας στην ιστοσελίδα slamnroll.com, υπογράμμισε, για ακόμα μια φορά, ότι επιθυμία του είναι η παραμονή στον Πειραιά αλλά δεν αποσαφήνισε το τοπίο αναφορικά με το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και την, φημολογούμενη, συμφωνία με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

“Πρώτα από όλα θέλω να χαλαρώσω αυτό το καλοκαίρι, γιατί ήταν μια πολύ φορτισμένη σεζόν. Έχω πει πολλές φορές πως θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό κι έχω αποδείξει πως το αξίζω, αλλά θα δούμε τι θα γίνει” ανέφερε επί του θέματος ο Αμερικανός σέντερ ενώ εν συνεχεία έκανε έναν απολογισμό των φετινών τελικών: “Ήταν δύσκολη σειρά. Κάθε παιχνίδι ήταν διαφορετικό και για αυτό είχαμε προετοιμαστεί διαφορετικά για καθένα από αυτά. Πάντα αυτά τα ντέρμπι είναι έντονα. Φέτος, όμως, έγινε μια καλή σειρά χωρίς προβλήματα και βία. Ο δεύτερος τελικός στο ΟΑΚΑ ήταν λιγότερο “εχθρικός” από παλιότερα κι έτσι πρέπει να είναι άλλωστε το μπάσκετ”.

Τα καλύτερα είχε να πει (και αυτός) για τον προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλο και τα στοιχεία που έφερε, τα οποία άλλαξαν την εικόνα της ομάδας: “Η ένταση με την οποία δίνει οδηγίες με εντυπωσιάζει. Ήταν δύσκολα για εκείνον όταν ήρθε στην ομάδα. Έπρεπε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μάθει να “πετάει” και να οδηγήσει μια ομάδα που πρέπει να κατακτάει τίτλους. Το κατάφερε, όμως, εξαιρετικά και μας μετέδωσε τη φιλοσοφία του. Οι προπονήσεις ήταν σκληρές και δεν σφύριζε πολλά φάουλ για να μας κάνει πιο επιθετικούς”.

Τέλος, ρωτήθηκε για τον δυσκολότερο αντίπαλο και ξεχώρισε τον “Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Όχι μόνον λόγω ύψους αλλά και γιατί ξέρει να διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι και τον αντίπαλο” ενώ επιβεβαίωσε ότι θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής Σλοβενίας, στο Ευρωμπάσκετ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…