Κεντρική Ελλάδα Camp Δώρα από την ALCATEL ONETOUCH

Δώρα από την ALCATEL ONETOUCH

tournoua str33t

tournoua str33t

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η ALCATEL ONETOUCH θα είναι υποστηρικτής του τουρνουά STR33T, προσφέροντας μοναδικά έπαθλα στους νικητές.

Συγκεκριμένα οι νικήτριες ομάδες των αντρικών κατηγοριών Top Level και Amateur θα λάβουν από 4 συσκευές κινητών τηλεφώνων ALCATEL ONETOUCH!

Δημιουργήστε τις ομάδες σας και δηλώστε τώρα συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα στο www.str33t.gr ή τις αιτήσεις που θα βρείτε στο γήπεδο των Ιλισίων!

Σχετικά με την ALCATEL ONETOUCH

Η ALCATEL ONETOUCH είναι απλή, απρόσμενη, προσγειωμένη, προκλητική και πολύχρωμη. Πιστεύουμε ότι αυτό που κάνει την τεχνολογία έξυπνη είναι τι μπορείτε να κάνετε με αυτή, παρά το τί αυτή μπορεί να κάνει.

Η ALCATEL ONETOUCH είναι επωνυμία της TCL Communication, μιας διεθνούς πολυπολιτισμικής εταιρείας που σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται διεθνώς ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο κινητών και συσκευών Internet. Η TCL Communication είναι μια δημόσια εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ (2618.HK) και μέλος της TCL Corporation, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την σελίδα μας www.alcatelonetouch.com.

2o str33t basketball tournament-ilisia

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…