Κεντρική Ασίστ Shadow Δώρα ALCATEL ONETOUCH

Δώρα ALCATEL ONETOUCH

str33et bball

str33et bball-xolargos

Η ALCATEL ONETOUCH βρίσκεται στο πλευρό μας για άλλη μια φορά και θα είναι υποστηρικτής του τουρνουά STR33T Basketball στο Χολαργό (4-5 Ιουλίου), προσφέροντας μοναδικά έπαθλα στους νικητές.

Συγκεκριμένα οι νικήτριες ομάδες των αντρικών κατηγοριών Top Level και Amateur θα λάβουν από 4 συσκευές κινητών τηλεφώνων ALCATEL ONETOUCH!

Δημιουργήστε τις ομάδες σας και δηλώστε τώρα συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα στο www.str33t.gr ή τις αιτήσεις που θα βρείτε στο γήπεδο του Χολαργού.

Σχετικά με την ALCATEL ONETOUCH

Η ALCATEL ONETOUCH είναι απλή, απρόσμενη, προσγειωμένη, προκλητική και πολύχρωμη. Πιστεύουμε ότι αυτό που κάνει την τεχνολογία έξυπνη είναι τι μπορείτε να κάνετε με αυτή, παρά το τί αυτή μπορεί να κάνει.

Η ALCATEL ONETOUCH είναι επωνυμία της TCL Communication, μιας διεθνούς πολυπολιτισμικής εταιρείας που σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται διεθνώς ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο κινητών και συσκευών Internet. Η TCL Communication είναι μια δημόσια εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ (2618.HK) και μέλος της TCL Corporation, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την σελίδα μας www.alcatelonetouch.com.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…