Κεντρική Διεθνή “Δε θα αποκλείσουν τη Σερβία”

“Δε θα αποκλείσουν τη Σερβία”

djordjevic pagkosmio

djordjevic-pagkosmio

Την πεποίθησή του ότι η FIBA δε θα αποκλείσει την Σερβία εξεφρασε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η FIBA έχει δώσει προθεσμία στις χώρες όπου ανήκουν οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στην ΑΒΑ Liga (θυμίζουμε πως αυτό το πρωτάθλημα δεν έχει πια την αναγνώριση της παγκόσμιας ομοσπονδίας), να τις μεταπείσουν ή να βρουν τρόπο να αλλάξει η κατάσταση, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι εθνικές θα αποβληθούν από το προσεχές Eurobasket.

Όπως τόνισε ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, δε θεωρεί ότι θα αποκλειστεί η ομάδα του, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για να βρεθεί λύση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: “Το σερβικό μπάσκετ δεν θα βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη θέση και ουδείς θα επιτρέψει να γίνει κάτι τέτοιο. Περιμένω πως θα υπάρχει απευθείας επικοινωνία, μεταξύ της ΑΒΑ Liga και της FIBA, ώστε να βρεθεί μια λύση που να είναι σε αρμονία με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας, υπό της οποίας την ομπρέλα διεξάγονται όλες οι διοργανώσεις. Δεν φοβάμαι πως θα αποκλειστούμε. Θεωρώ δεδομένο ότι θα βρεθεί λύση, διότι όταν υπάρχει θέληση κουνιούνται και βουνά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…