Κεντρική Ασίστ Basketbase “Χάνεται” στο τέλος

“Χάνεται” στο τέλος

aris omadiki panigirismoi

aris-omadiki-panigirismoi

petridis-giorgos“Θα πρέπει να δούμε τι συμβαίνει στην τέταρτη περίοδο” δήλωσε ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς μετά το τέλος του δεύτερου μικρού τελικού του Αρη με τον ΠΑΟΚ. Οι “κίτρινοι” κόντεψαν να χάσουν ένα παιχνίδι που έδειχνε δικό τους, όπως το έχασαν την Κυριακή στο “παλατάκι”. Οι αριθμοί δείχνουν ότι τα δύο παιχνίδια της σειράς με τον “Δικέφαλο” δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας για την αγωνιστική συμπεριφορά του Αρη στο τελείωμα των αγώνων του.

Από τα εννιά παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, μόνο στα δύο το επιμέρους σκορ της τέταρτης περιόδου ήταν υπέρ της. Στο δεύτερο (21-14) και το τρίτο (19-17) παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό που ήταν και νικηφόρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συνολική διαφορά πόντων στο τέταρτο δεκάλεπτο των εννιά αγώνων πλέι οφ του Αρη, είναι στο -52 (140-192). Αναλυτικά τα επιμέρους σκορ της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε αυτό το διάστημα των αγώνων της για τα πλέι οφ αλλά και οι πόντοι σε επίθεση και άμυνα…

plaisio116

 

plaisio117

Αυτό όμως δεν είναι ένα φαινόμενο και ένα πρόβλημα που προέκυψε στα πλέι οφ για τον Αρη. Επτά από τα 13 εντός έδρας παιχνίδια του στην κανονική περίοδο είχαν αρνητικό πρόσημο ως προς το επιμέρους σκορ στην τέταρτη περίοδο ενώ το ίδιο έγινε και στα αντίστοιχα εκτός έδρας ματς της κανονικής περιόδου αλλά μεγαλύτερη διαφορά στους πόντους.

plaisio118

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…