Κεντρική Basket League Άρης “Αξίζει το δικό του Μουσείο”

“Αξίζει το δικό του Μουσείο”

Lefteris Subotic

Lefteris Subotic

Για τη δημιουργία του Μουσείου του Άρη μίλησε στην επίσημη ιστοελίδα της ομάδας, ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Η πάλαι ποτέ μεγάλη δόξα των “κιτρινόμαυρων” χαρακτήρισε μεγάλη στιγμή τη δημιουργία του Μουσείου, ενώ τόνισε ότι έχει δωρίσει και ο ίδιος πολλά αντικείμενα. Παράλληλα, απολογήθηκε για την απουσία του από τα εγκαίνια (01/07/2015), ενώ έκανε πρόταση για αγώνα ανάμεσα στην παλαιά ομάδα με την τωρινή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λευτέρης Σούμποτις στο arisbc.gr:
“Είμαι πολύ υπερήφανος που ο Άρης αποκτά το δικό του Μουσείο. Είναι πραγματικά μεγάλη στιγμή. Κάτι πολύ σημαντικό για τον κόσμο και για όλους εμάς που φορέσαμε και ιδρώσαμε αυτήν τη φανέλα. Συγχαρητήρια σε όσους πήραν και υλοποίησαν την απόφαση για τη δημιουργία του Μουσείου. Αν μη τι άλλο, ο Άρης αξίζει να έχει το δικό του Μουσείο, όντας μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης”.

Για την απουσία του: “Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί, αλλά δυστυχώς δε θα μπορέσω. Είναι η δεύτερη φορά που απουσιάζω από μία μεγάλη εκδήλωση, μετά την τιμή στον Νίκο Γκάλη. Όμως είναι βέβαιο ότι με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω στη Θεσσαλονίκη και θα επισκεφθώ το Μουσείο. Έχω ήδη προσφέρει αρκετά αντικείμενά μου γι’ αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που ένα κομμάτι από την καριέρα μου θα βρίσκεται στο Μουσείο του Άρη”.

Για τη διοίκηση: “Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στη διοίκηση της ομάδας, η οποία απαρτίζεται από καλούς ανθρώπους. Είναι καλό ο Άρης, ειδικά τώρα που δυναμώνει ξανά, να μαζέψει την ομάδα της Αυτοκρατορίας και να παίξουμε έστω ένα δεκάλεπτο με τη νέα ομάδα. Πιστεύω θα είναι μία επιβράβευση για όλους μας”.

Για το Μουσείο και τον κόσμο: “η δημιουργία του Μουσείου θα δώσει μεγάλη χαρά στον κόσμο. Οι παλιοί θα μπορέσουν να ξαναζήσουν και οι νέοι να μάθουν τη χρυσή εποχή της ομάδας. Περισσότεροι οι φίλαθλοι του Άρη, όμως όχι μόνον αυτοί, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΑΡΗΣ ήταν ομάδα όλης της Ελλάδας, αυτός που ένωσε όλους τους Έλληνες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…