Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Άρης – ΠΑΟΚ, πράξη τέταρτη

Άρης – ΠΑΟΚ, πράξη τέταρτη

carter thomas aris paok

carter-thomas-aris-paok

Μπορεί να γνωρίζουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας για τη σεζόν 2014-15, ωστόσο ακόμα δεν ξέρουμε ποια θα είναι η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και θα πάρει το τρίτο ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα χρονιά.

Την απάντηση μπορούμε να τη μάθουμε απόψε (19:30, Novasports 2) στο κεκλεισμένων των θυρών Nick Galis Hall, όπου ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον τέταρτο μικρό τελικό, με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-1 υπέρ του Δικεφάλου του Βορρά. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, εφόσον επικρατήσει των “κιτρινόμαυρων”, θα τελειώσει τη σειρά, κατακτώντας την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Το έργο της δεν θα είναι εύκολο πάντως, καθώς το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη δεν είναι διατεθειμένο να παραδώσει εύκολα τα όπλα και στοχεύει στη νίκη, που θα οδηγήσει τη σειρά σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι στην Πυλαία.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς αμφίβολοι είναι οι Νέιμικ, Βεζένκοφ και Ριντ, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πιθανόν να στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζέι Αρ Μπρέμερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …