Κεντρική Basket League Άρης Αποχώρηση Αιγίδη από Δ.Σ.

Αποχώρηση Αιγίδη από Δ.Σ.

aigidis-aris-ds

Λίγο μετά την επισημοποίηση της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Άρης από τον Νικόλαο Λάσκαρη και τη σύζυγό του, το μέλος του Δ.Σ της ΚΑΕ, Γεώργιος Αιγίδης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα κοινά της ομάδας. Όπως τονίζει στη δήλωση της αποχώρησής του, νιώθει χαρούμενος που βοήθησε την ομάδα του Άρη, ενώ καλωσόρισε τον κ. Λάσκαρη και του ευχήθηκε επιτυχίες και τίτλους.

Αναλυτικά η δήλωση αποχώρησης του Γ. Αιγίδη από το ΔΣ της ΚΑΕ Άρης:
Όταν τον Μάιο του 14 ο Λευτέρης Αρβανίτης μου πρότεινε να συμμετέχω στο Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αποδέχθηκα με χαρά, τιμή, και αγωνία την πρόταση αυτή.

Χαρά γιατί θα υπηρετούσα την αγαπημένη μου ομάδα,τιμή γιατί έχει προσφέρει στην κοινωνία και τον Ελληνικό αθλητισμό σπουδαίους ανθρώπους και αθλητές , αγωνία να μπορέσουμε να «αναστήσουμε» το ενδοξότερο τμήμα του μεγαλύτερου συλλόγου της Μακεδονίας.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Πρόεδρο κ. Αρβανίτη, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., τους προπονητές , τους παίκτες μας, καθώς και το προσωπικό της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για τη συνεργασία που είχαμε τον χρόνο αυτό.

Καλωσορίζω τον κ. Νίκο Λάσκαρη και εύχομαι όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε πάλι τίτλους και επιτυχίες.

Σήμερα που «κλείνει» για μένα αυτή η σελίδα (που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή) ενώνω και εγώ την φωνή μου μαζί με τον υπέροχο κόσμο και με δύναμη φωνάζουμε όλοι μαζί:

AΡΗ ΜΑΣ ΓΕΡΑ ΕΣΥ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ!

Με τιμή
ΑΙΓΙΔΗΣ ΣΤ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καμπερίδης: «Στην ιστορία και στον κόσμο του Άρη δεν αξίζει να μην παίζουμε Playoffs»

O Άρης παρέμεινε στην Basket League, αλλά δεν κατάφερε να πάρει μία θέση στα playoffs της …