Κεντρική NBA Ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής
NBA

Ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής

kalathis1

kalathis

Το μεταγραφικό “παζάρι” ανοίγει, επισήμως, την 1 Ιουλίου αλλά οι ομάδες ξεκινούν ήδη τις κινήσεις τους εν όψει της νέας σεζόν. Για τους Γκρίζλις, το θέμα που “καίει” είναι η παραμονή του Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος μένει ελεύθερος και θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ, με οποιοδήποτε κόστος. Παράλληλα, όμως, κινούνται και σε άλλα “μέτωπα” και δη σε αυτό του αναπληρωματικού πόιντ γκαρντ, πίσω από τον Μάικ Κόνλι.

Αυτή τη θέση κλήθηκε να καλύψει, τα τελευταία δύο χρόνια, ο Νικ Καλάθης, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία με εξαίρεση μερικές εκλάμψεις. Έτσι, το Μέμφις απέκτησε τον, βετεράνο, Λουκ Ριντνάουαρ παραχωρώντας, μονάχα, τα δικαιώματα του Γιάνις Τίμα, στους Μάτζικ. Μια τροπή που υποδεικνύει πως οι άνθρωποι της ομάδας δεν επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον ομογενή γκαρντ, όπερ και σημαίνει πως από την αρχή του επόμενου μήνα θα είναι ελεύθερος.

Αυτή η εξέλιξη είναι θετική για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Καλάθης μπορεί, μεν, να έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ αλλά καμία ομάδα δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον γι αυτόν, από τον “μαγικό κόσμο“, με αποτέλεσμα να ανοίγει -ενδεχομένως- ο “δρόμος” της επιστροφής του στο “τριφύλλι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…