Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Άνανδρο χτύπημα”

“Άνανδρο χτύπημα”

karapanos apollonas patras

karapanos-apollonas patras

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων Carna, Κωνσταντίνος Καραπάνος, έκανε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας με αφορμή την ρήψη βόμβας μολότοφ στο αυτοκίνητο του διαιτητή της Α1, Χρήστου Παναγιώτου. Ο παράγοντας των Πατρινών, τόνισε ότι πρόκειται για άνανδρο χτύπημα, ενώ κάλεσε την Πολιτεία και τα συλλογικά όργανα του αθλήματος να λάβουν σοβαρά μέτρα και να μην επιβάλλουν ανώδυνα πρόστιμα.

Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου Καραπάνου:
“Καταδικάζω με τον πιο απερίφραστο τρόπο τη ρίψη βόμβας μολότοφ στο αυτοκίνητο του διαιτητή της Α1 του μπάσκετ, Χρήστου Παναγιώτου. Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν περιορίζεται στο πρόσωπο του Χρ. Παναγιώτου, ο οποίος είναι γνωστός για το ήθος και την αυστηρή προσήλωσή του στο άθλημα, αλλά αποτελεί άνανδρο χτύπημα κατά της ελληνικής διαιτησίας και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως τέτοια από τα αρμόδια όργανα.

Θεωρώ ότι η επίθεση σε βάρος του Πατρινού διαιτητή είναι αποτέλεσμα της ατιμωρησίας που επικρατεί στο χώρο του μπάσκετ και της ελαφρότητας με την οποία αντιμετωπίζει ο ΕΣΑΚΕ ορισμένες προβληματικές καταστάσεις στο άθλημά μας.

Απόδειξη τούτου, είναι τα ανώδυνα πρόστιμα που επιβάλλονται, κατά περίπτωση, και τα οποία δεν γνωρίζουμε αν τελικά εισπράττονται, ως ελάχιστη ποινή, για τη συμμόρφωση εκείνων που βάζουν τα οπαδικά οφέλη πάνω από το μπάσκετ.

Εύχομαι το κακό να σταματήσει εδώ και η Πολιτεία, μαζί με τα συλλογικά όργανα του αθλήματος και τους παράγοντες που το αγαπούν, να λάβουν μέτρα και αποφάσεις που θα το προστατεύσουν από πράξεις “αγνώστων” ανεγκέφαλων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…