Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Αν όχι αυτός, ποιος;

Αν όχι αυτός, ποιος;

rigas3

rigas3

Αν νομίζετε ότι τελειώσαμε με το θέμα της σχολής καθηγητών διαιτησίας, κάνετε λάθος. Επίτηδες “κόψαμε” την ανακοίνωση της ΟΔΚΕ σε κομμάτια, για να γίνει κατανοητή όλη η αθλιότητα σε βάρος του Ηλία Καφφέ, το πογκρόμ που επιχειρείται σε βάρος του Κώστα Ρήγα, ο τρόπος με τον οποίο η ΕΟΚ επιχειρεί να πνίξει κάθε φωνή που δεν της αρέσει.

Βγήκαν τα “παπαγαλάκια“, οι αγράμματοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, οι χρήσιμοι ηλίθιοι και προσπάθησαν να βγάλουν παράνομη τη σχολή καθηγητών διαιτησίας της Λάρισας.

H ιστορία στην καλαθοσφαίριση, δυστυχώς, θα καταγράψει με μελανά γράμματα όλες τις αθλιότητες που προηγήθηκαν αυτής της σχολής, προκειμένου αυτή να μη γίνει. Οι σύνδεσμοι – μέλη μας γνωρίζουν, παρά τις αντίθετες, εκβιαστικές επιταγές, ότι τηρούμε πάντοτε τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και υπερασπιζόμαστε τη χρηστή διοίκηση, ως μέσο προάσπισης της ελληνικής διαιτησίας” ήταν η απάντηση της ΟΔΚΕ.

Στο χθεσινό κείμενο, με την επιλογή αυτών που παρουσιάσαμε, φάνηκε ξεκάθαρα πως με το… γράμμα του νόμου (όλων των νόμων και κανονιστικών διατάξεων), η Ομοσπονδία των διαιτητών έπραξε καλώς και η σχολή είναι 100% νόμιμη. Πάμε, όμως, και στο πνεύμα του νόμου, πάμε στην ουσία του πράγματος.

Τί προσπάθησε να ψελλίσει ο Τάκης Τσαγκρώνης; Ότι η σχολή είναι παράνομη επειδή δεν δίδαξε ο “εθνικός καθηγητήςΚώστας Κορομηλάς. Εκεί που δίδαξε ο Κώστας Ρήγας, ο οποίος -για όσους δεν γνωρίζουν- είναι Καθηγητής της FIBA, ένας από τους οκτώ σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Δηλαδή, μας λέει ο Πατρινός παράγοντας, πως δεν μπορεί να διδάξει καθηγητές διαιτησίας ο Ρήγας και μπορεί ο Κορομηλάς. Και δεν έχουν φύγει τα… Ψηλά Αλώνια να μετακομίσουν στο Αίγιο. Δεν έχει βρεθεί ένας να του πει “τί λες ρε μάστορα;“. Πώς μπορεί να συγκριθούν αυτοί οι δύο; Τί σχέση έχει ο Βολιώτης με τον “Le Grande“;

Προσωπικά λιγότερο με απασχολεί αν η σχολή είναι νόμιμη (που είναι 1000%) ή παράνομη, όσο με ενοχλεί αυτή η καθεστωτική (στα όρια του φασισμού) αντίληψη της ΕΟΚ. Και το απογοητευτικό είναι πως βρίσκονται “υπάλληλοι“, να υπερασπιστούν αυτήν την αντίληψη, αυτήν τη νοοτροπία. Η ντροπή ΔΕΝ είναι δουλειά, αλλά όταν κάποιος απλά υπηρετεί τα αφεντικά του, χωρίς να βάλει το όνομά του σε αυτά που γράφει, απλά ντρέπεται γι’ αυτό που είναι. Και καλά κάνει να ντρέπεται

Όσο για τον Παναγιώτη Τσαγκρώνη, μετά τη μεγαλειώδη επιτυχία του στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ, τα κατάφερε μια χαρά και με την ΟΔΚΕ. Πάντα επιτυχίες, Τάκη μου

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…