Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ζηλεύω τον Κιθ (vid)

Ζηλεύω τον Κιθ (vid)

kevin langford paok

kevin langford-paok

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τετάρτης (13/05) με το Ρέθυμνο, για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1. Ο Κέβιν Λάνγκφορντ ανανέωσε το προσωπικό του Blog, που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, δίχως όμως να γράψει πολλά για το παιχνίδι, αλλά, αναφέρθηκε στην γιορτή της μητέρας, καθώς επίσης στον αδερφό του, τον οποίο όπως αποκάλυψε, ζηλεύει.

Αναλυτικά:
Ήρθε η ώρα για να γράψω κάτι ακόμα. Νομίζω την τελευταία φορά που έγραψα ήταν πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Καταφέραμε να πάρουμε μία καλή εκτός έδρας νίκη. Μόνο αυτό έχω να πω, γιατί δεν μου αρέσει να μπαίνω σε λεπτομέρειες. Μετά ήταν τα Τρίκαλα, που τα κερδίσαμε εντός έδρας. Ούτε για αυτό το ματς θα μιλήσω.

Το σημαντικό είναι πως αυτά ήταν τα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου και τώρα ξεκινούν τα πλέι οφ. Παίζουμε με το Ρέθυμνο, που πιστεύω θα είναι μία ενδιαφέρουσα σειρά.

Αλλά ακόμη πιο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι την περασμένη Κυριακή ήταν η γιορτή της μητέρας. Έχω πολύ στενή σχέση με τη μαμά μου και ήταν απαίσιο που δεν μπορούσα να είμαι σπίτι μαζί της. Ήταν όμως σπίτι ο αδερφός μου, οπότε τουλάχιστον είχε αυτή την χαρά. Είναι επίσης η πρώτη φορά που ο Κιθ τελείωσε την σεζόν πριν από μένα. Δεν μπορώ να πω ψέματα, λίγο τον ζηλεύω για αυτό.

Σημείωση: Όλοι θα έπρεπε να δουν το βίντεο που κάναμε για την ημέρα της μητέρας. Ήταν πολύ ωραίο που είχε φωτογραφίες όλων με τις μητέρες τους. Η φωτογραφία του Χαριτόπουλου ήταν μακράν η καλύτερη.

Άλλα καλά νέα, είναι ότι ο J.R. επέστρεψε στην ομάδα. Πιστεύω μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι σαν να μην έφυγε καθόλου. Αυτά για την ώρα. Νομίζω ότι ήμουν βαρετός σήμερα, γιατί δεν μου έχει μείνει και τίποτα τόσο τρομερό να πω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …