Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ξεκινά ένα νέο πρωτάθλημα”

“Ξεκινά ένα νέο πρωτάθλημα”

sakota aek pagkos

sakota-aek-pagkos

Η ΑΕΚ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε του ΚΑΟΔ με 77-66. Ο τεχνικός της Ένωσης, Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για το παιχνίδι αλλά και για την σειρά με τον Άρη.

Αναλυτικά:
“Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Φέτος αλλάξαμε τρεις φορές στόχους. Ξεκινήσαμε για να σωθούμε, μετά για να μπούμε στα πλέι οφ και μετά για να μπούμε στη τετράδα. Κάποιοι μίλησαν ακόμη και για τελικό. Δουλειά μας ήταν σήμερα να κερδίσουμε, ήμασταν λίγο άτυχοι στο περιστατικό με τον Μενσά, αλλά προχωράμε. Ελπίζουμε σε μια πολύ καλή σειρά αγώνων με τον Άρη. Τώρα ξεκινά ένα νέο πρωτάθλημα”.

Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Σάκοτα, ανέφερε: “Ξέρω ότι κάποιοι θα διαφωνήσουν μαζί μου, αλλά αυτά που θέλω να πω είναι ότι αυτά που κάναμε είναι πολύ μεγάλη επιτυχία! Δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς ξεκίνησε αυτή η ομάδα. Χωρίς γήπεδο, με πολλά προβλήματα, ήρθε νέος προπονητής, ήρθαν νέοι παίκτες στην πορεία. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την υπερπροσπάθεια. Μπροστά μας είναι ο Άρης και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εύχομαι να προκριθεί ο καλύτερος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…