Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Βοήθησαν όλοι”

“Βοήθησαν όλοι”

dragan sakota

dragan sakota

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, τόνισε ότι η ομάδα πήρε βοήθεια από όλους τους παίκτες, ενώ παράλληλα έδωσε έμφαση στο αμυντικό κομμάτι για τον αγώνα της Τρίτης (19/05).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα:
“Συγχαρητήρια στα παιδιά. Σήμερα βοήθησαν όλοι. Όπως ξέρουμε, τα πλέι οφ είναι έτσι που η διαφορά στο δυναμικό δεν παίζει ρόλο. Το 1-1 είναι γεγονός. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου ο Άρης θα τα δώσει όλα. Ωστόσο έχουμε δει κάποια πράγματα από τον Άρη, έτσι ώστε να παίξουμε καλή άμυνα, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο”.

Για την εμφάνιση των Μενσά και Ίνγκλις, αλλά και το ροτέισον: “Εμείς όλη τη σεζόν είχαμε διαφορετική ομάδα. Η μόνη ομάδα που ήταν εδώ ήταν ο κόσμος μας που πάντα βοηθούσε. Θα θέλαμε να καταλάβει ότι είχαμε προβλήματα με κάποιους παίκτες και δεν ήταν εύκολο να μοιράσουμε τους ρόλους. Εννοείται ότι ο Ποπς μας βοήθησε παρά πολύ, παρά το πρόβλημα που έχει και να ξέρετε ότι δεν κάνει προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς. Σίγουρα η παρουσία του μας βοήθησε κάτω από το καλάθι. Οι παίκτες από τον πάγκο μας βοήθησαν αρκετά έτσι ώστε να ξεκουραστούν και οι βασικοί παίκτες, οι οποίοι τράβηξαν το κουπί όλη τη σεζόν .Το ροτέισον χρειάζεται όσο περνάει ο καιρός”.

Από πλευράς πακτών μίλησε ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος δήλωσε: “Ξέραμε ότι παίζαμε έναν “τελικό”. Μας πλήγωσε ο τρόπος που χάσαμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Θεωρώ ότι σήμερα κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον Μαλίκ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και τον περιμένουμε κοντά μας.

Προχωράμε. Ο κόουτς μας είχε ηρεμήσει, ωστόσο πρέπει να βάλουμε τα “κεφαλιά μέσα”, γιατί την Τρίτη μας περιμένει ένας «πόλεμος». Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που έδωσε δυναμικό «παρών» και νομίζω ότι με την παρουσία του από το ζέσταμα, έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…