Κεντρική Διεθνή “Τρίτη και… φαρμακερή”

“Τρίτη και… φαρμακερή”

reyes

reyes

Ο Φελίπερ Ρέγιες από τις 29 Ιανουαρίου αποτελεί τον κορυφαίο ριμπάουντερ στην ιστορία της Ευρωλίγκα και ο ίδιος επιθυμεί επιτέλους να γευτεί το νέκταρ της επιτυχίας με τους “μαδριλένους“. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης ύστερα από τόσα απανωτά “χαστούκια” ευελπιστεί πως η τρίτη φορά θα είναι και η τυχερή για την ομάδα του που αποζητά την κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μέσα στο σπίτι της.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της “βασίλισσας” τόνισε:

“Ξέρω πως όλοι πιστεύουν ότι θα νικήσουμε γιατί παίζουμε στην έδρα μας και επειδή η τρίτη φορά είναι η τυχερή. Επίσης, θεωρούν πως αυτό πρέπει να γίνει, λόγω όσων προηγήθηκαν την περασμένη διετία. Αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι πως μέχρι νεοτέρας, το μυαλό μας απασχολεί μόνο η Φενέρμπαχτσε. Είναι ομάδα με πολύ ταλέντο και εκπληκτικό προπονητή.  Έβγαλαν “σκούπα” στα πλέι οφ, έχουν μεγάλο κίνητρο και την πίστη ότι μπορούν να γίνουν πρωταθλητές. Πρέπει να τους σταματήσουμε.

Ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολη η διαδικασία, αλλά φτάσαμε εδώ και ελπίζουμε ότι το Παλάθιο Ντε Ντεπόρτες θα γεμίσει με φίλους μας, γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα χρειαστούμε τον έκτο παίκτη μας. Είναι σίγουρο πως θα είναι δίπλα μας, γιατί οι “madridistas” δεν χάνουν ποτέ τα μεγάλα ματς.

Eίναι πολύ όμορφα όσα έχουμε επιτύχει έως τώρα, αλλά θέλουμε περισσότερα. Όπως λοιπόν, κάθε άλλη χρονιά που πάμε στο Φάιναλ Φορ και αυτή θέλουμε τον τίτλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…