Κεντρική Basket League ΑΕΚ Το… ξέχασε (vid)

Το… ξέχασε (vid)

nikolaou aek1

nikolaou-aek1

Στο 83-76 (της 29ης Απριλίου 2013) της ΑΕΚ επί του Ηρακλή στο μπαράζ της Β΄ Εθνικής ο Γιώργος Νικολάου ήταν ακόμα μάχιμος. Σχεδόν… μοναχικός καβαλάρης τότε έδινε τη δημοσιογραφική μάχη του για τη «Βασίλισσα», την οποία σήμερα υπηρετεί με αδιαμφισβήτητη επιτυχία από το πόστο του διευθυντή Επικοινωνίας στην Basket League.

Ο Γιώργος Νικολάου έγραψε πριν από λίγο στον προσωπικό του χώρο στο Διαδίκτυο, με παραπομπή το βίντεο της ψυχοφθόρου αναμέτρησης, που στην ΑΕΚ θέλουν και δεν θέλουν να θυμούνται στον δεύτερο «πέτρινο» χρόνο ιστορίας της…

Τι έγραψε: “Μας το θύμισε ο 14χρονος Ανδρέας Γαβαλάς (σ.σ. σημειώστε το όνομα αυτό, σε μια εποχή δημοσιογραφικής ένδειας υπάρχει ελπίς) σε κείμενο, που έγραψε. Το είχαμε κλειδώσει τόσο βαθιά στον “σκληρό δίσκο” του μυαλού μας, που το ξεχάσαμε!

Τρίκαλα με 39… πυρετό, ε Kostas ParadiseLostopoulos; Και ξημερώματα στο νοσοκομείο της πόλης. Αλλά σιγά μην χάναμε το ματς… Πρώτο καλάθι Πολυτάρχου… Πρώτη ένδειξη για το πρώτο αναστάσιμο βήμα προς την επιστροφή.

Και ο καθηγητής, ο Ενωσίταρος “Kyriakos Chinas” να κάνει με τη συγκοινωνία 1000 χιλιόμετρα για να δει την αγαπημένη του “Βασίλισσα”, αλλά να δίνει τελικά το εισιτήριό του σε νεαρό οπαδό, και ο ίδιος να μένει έξω από το γήπεδο! Καλά λέτε κάποιοι: Είναι (αξιακά) διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!“.

Δείτε το βίντεο…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…