Κεντρική Basket League Άρης “Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο”

“Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο”

Alexander Vezenkov

Alexander Vezenkov

Αφοσιωμένος τη δεδομένη στιγμή μόνο στον Άρη δήλωσε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα slamnroll.com. Ο νεαρός φόργουορντ τόνισε πως το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο, ενώ υποστήριξε πως το ΝΒΑ είναι όνειρο ζωής και πως το ισπανικό πρωτάθλημα είναι σπουδαίο.

Για το τι μπορεί να κάνεις ο Άρης στη σειρά με τον Ολυμπιακό, δήλωσε: “Όχι πολλά πράγματα. Θα είμαστε πιο παθιασμένοι και θα βγάλουμε περισσότερη ενέργεια. Φυσικά, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα ελεύθερα σουτ, πράγμα που δεν κάναμε στα παιχνίδια στο ΣΕΦ. Ενδεχομένως, αυτά δεν θα φανούν αρκετά, αλλά θα μας βοηθήσουν να είμαστε καλύτεροι”.

Για το μέλλον του: “Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι προς το παρόν είμαι αφοσιωμένος στον Άρη και το πώς θα τελειώσουμε τη σεζόν. Στη συνέχεια, θα δούμε. Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο. Θα εξετάσω όλες τις πιθανές προτάσεις, θα μιλήσω και με τον Άρη και το μάνατζερ μου και θα πάρω την απόφαση”.

Για το ΝΒΑ: “Το ΝΒΑ είναι ένα όνειρο και πρόκληση για κάθε αθλητή. Τώρα όμως πρέπει να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και να γίνω ακόμη πιο καλός στα δυνατά μου σημεία. Το ΝΒΑ, όπως είπα, είναι όνειρο ζωής και γι’ αυτό κάνω τα πάντα για να βελτιωθώ. Όσον αφορά στην Ευρώπη, ας μην κρυβόμαστε: η ACB είναι σπουδαίο πρωτάθλημα. Ωστόσο, κάθε μεγάλο πρωτάθλημα έχει ενδιαφέροντα στοιχεία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…