Κεντρική Basket League Το φύλλο αγώνα

Το φύλλο αγώνα

fyllp-agona-pao-osfp

Με πρόστιμο κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός, από τη στιγμή που δεν είναι υπότροπος και το φύλλο αγώνα, παρότι καταγράφει τα πάντα, δεν τον καίει. Κι αυτό γιατί μέχρι τη διακοπή δεν είχε γίνει ούτε παρατήρηση, εξ ου και ο λόγος που δεν ζητήθηκε η εκκένωση της εξέδρας.

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: “Στο 8.15” πριν από τη λήξη της Β’ περιόδου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έβρισαν εν χορώ με το σύνθημα “Γ… ο Θρύλος και ο Πειραιάς” και “Πο.. γιοι Ολυμπιακοί”. 7.56” πριν από τη λήξη της Γ’ περιόδου οπαδοί του ΠΑΟ έβρισα εν χορώ “ΠΑΟ Γερά και Γα… τα Μο…”. 7.22”, 7.18”, 5.16” πριν από τη λήξη της Γ’ περιόδου οπαδοί του ΠΑΟ έριξαν κροτίδες εκτός αγωνιστικού χώρου.

3.11” οπαδοί του ΠΑΟ πέταξαν 2 κροτίδες εκτός αγωνιστικού χώρου, κροτίδα λάμψης και καπνού. Στο ίδιο λεπτό οπαδοί του ΠΑΟ έβρισαν εν χορώ “Σπανούλη μπινέ π… γιε”, έγινε διακοπή, παρατήρηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα.

1.30” πριν από τη λήξη της Δ’ περιόδου, και μετά από τεχνική ποινή που είχε δεχθεί ο αθλητής του ΟΣΦΠ Νο7 Σπανούλης, ομάδα οπαδών αποτελούμενη από 40-50 άτομα που βρίσκονταν στην κερκίδα από τον πάγκο του Ολυμπιακού κινήθηκαν απειλητικά, έσπρωξαν το προστατευτικό κιγκλίδωμα του πάγκου, ενώ οι υπόλοιποι οπαδοί ταυτόχρονα εναντίον των παικτών και συνοδών του ΟΣΦΠ, πέταξαν δεκάδες αναπτήρες και πλαστικά μπουκάλια με νερό.

Σ’ αυτό το σημείο η ομάδα του ΟΣΦΠ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μετά από τη δική της προτροπή. Ο αγώνας διεκόπη για 20′ και αφού η αστυνομία και οι παράγοντες του ΠΑΟ εγγυήθηκαν την ασφάλεια των παικτών του και συνοδών του ΟΣΦΠ ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

15” πριν από τη λήξη του αγώνα οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν με το σύνθημα “Σπανούλη μπινέ π… γιε”. Σ’ αυτό το σημείο έγινε δεύτερη παρατήρηση στην ομάδα του ΠΑΟ για διακοπή του αγώνα και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα.

Ο αγώνας συνεχίστηκε και τελείωσε κανονικά και η αποχώρηση των παικτών και των συνοδών του με πλήρη ασφάλεια”.

* Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου ο οποίος προσπάθησε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Iona Gaels: Στην Ελλάδα για προετοιμασία οι φοιτητές του Πιτίνο

Επιστροφή στην Ελλάδα για το Ρικ Πιτίνο επιφύλασσε το καλοκαίρι, αφού ο πρώην προπονητής τ…