Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Θετικός ο απολογισμός”

“Θετικός ο απολογισμός”

athinaiou aek

athinaiou-aek

Η ΑΕΚ επιστρέφει στα πλέι οφ της Α1 και στον πρώτο γύρο τίθεται αντιμέτωπη με τον Άρη στην, ίσως, πιο αμφίρροπη διασταύρωση. Ο Γιάννης Αθηναίου, μέσω μπλογκ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκρινε θετικό τον απολογισμό της πορείας της Ένωσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στάθηκε στην ποιότητα του Άρη αλλά και την απουσία του Μαλίκ Χέρστον.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Η κανονική περίοδος τελείωσε. Ο απολογισμός ήταν θετικός, αν αναλογιστεί κανείς πώς ξεκίνησε αυτή η ομάδα και πώς καταλήγει. Τα είπε και ο Ντούσαν Σάκοτα, μετά τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Ο Ντούσαν έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα, ακριβώς γιατί έζησε τις δυσκολίες του καλοκαιριού. ΑΕΚ είμαστε όμως. Είναι αυτονόητο, ότι θα πάμε στο Αλεξάνδρειο για τη νίκη. Δυστυχώς, σε μια κρίσιμη καμπή έχουμε την απώλεια του Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά, που θα μας πουν οι προπονητές μας και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε όλη την σειρά των αγώνων με τον Άρη.

Ξέρουμε, ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα και ενδεχομένως μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Εμείς αυτό, που θέλουμε ειναι να κάνουμε το παιχνίδι μας, να βγάλουμε στο παρκέ αυτά αυτά που θα μας πουν οι προπονητές μας και να μην αφήσουμε την ατμόσφαιρα, που θα επικρατεί να μας επηρεάσει. Τον Άρη τον αντιμετωπίσαμε δύο φορές στην Basket League, έχουμε απο μια νίκη, τον ξέρουμε καλά. Είναι σκληρή ομάδα, με αρχές στο παιχνίδι της, που παίζει ομαδικό μπάσκετ και βασίζεται στην άμυνα της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…