Κεντρική NBA Θέλει Σπερς ο Όλντριτζ
NBA

Θέλει Σπερς ο Όλντριτζ

lamarcus aldridge

lamarcus aldridge

Η αναμέτρησης της 29ης Απριλίου στο Μέμφις ενδέχεται να αποτελέσει το “κύκνειο άσμα” του ΛαΜάρκους Όλντριτζ με τη φανέλα των Μπλέιζερς. Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και θα δοκιμάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φρενίτιδα της free agency. Η απόδοση του έχει ανέβει θεαματικά τα τελευταία χρόνια και ήδη πολλές πρωτοκλασσάτες ομάδες τον έχουν εντάξει στη λίστα τους και θα επιχειρήσουν να τον κάνουν δικό τους.

Μια από αυτές είναι και οι Σπερς, οι οποίοι αναζητούν τον αντικαταστάτη του Τιμ Ντάνκαν και στο πρόσωπο του Όλντριτζ βλέπουν τον παίκτη που θα πάρει στις πλάτες του την ομάδα παρέα με τον Καουάι Λέοναρντ και τον Τόνι Πάρκερ. Ο ίδιος, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, είναι εξαιρετικά πρόθυμος να μετακομίσει στο Σαν Αντόνιο, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη του επιλογή (αναλόγως και με την προσφορά που θα του γίνει).

Ένα ακόμα πιθανό σενάριο είναι να φορέσει τη φανέλα των Καβαλίερς σε περίπτωση που ο Κέβιν Λαβ αποφασίσει να φύγει (επίσης μένει ελεύθερος) ενώ οι ομάδες που τον έχουν στο στόχαστρο τους ακόμα είναι οι Νιου Γιορκ Νικς, οι Ντάλας Μάβερικς και οι Λος Άντζελες Λέικερς.

“Σφάζονται” πολλοί για χάρη του και πως να μην είναι έτσι άλλωστε όταν ολοκλήρωσε τη regular season με 23.4 πόντους, 10.2 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1 μπλοκ μέσο όρο και δικαίως συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων “τεσσαριών” στο ΝΒΑ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…