Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τελικώς Μόργκαν (vid)

Τελικώς Μόργκαν (vid)

morgan raymar

morgan-raymar

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε με τον Κένιον Μάρτιν. Όπως το πάλεψε και με τον Κώστα Καϊμακόγλου. Για διαφορετικούς λόγους οι δύο περιπτώσεις ήταν μπερδεμένες κι ήθελαν χρόνο για να ξεκαθαρίσουν. Ο χρόνος ήταν το μόνο που έλειπε από τους “πράσινους“, καθώς σε λίγες ώρες εκπνέει η προθεσμία για όποια διορθωτική κίνηση έπρεπε να κάνουν. Στο… παρά πέντε βρήκαν τη λύση στο πρόσωπο τού Ρέιμαρ Μόργκαν.

Πρόκειται για έναν 27χρονο (γεννήθηκε στις 08/08/1988) ύψους 2μ02 παίκτη, ο οποίος θα κληθεί να… γεμίσει το κενό του Τζέιμς Γκιστ. Κι οι πρώτες ενδείξεις λένε πως έχει καλύτερο δίποντο, αλλά υστερεί στο τρίποντο, σε σχέση με τον συμπατριώτη του.

Απόφοιτος Μίσιγκαν Στέιτ (2010), έχει παίξει στο Ισραήλ (Νετάνια, Ελιτζούρ Ασκελόν και Μακάμπι Ρισόν), στην Τουρκία (Καρσίγιακα) και φέτος στη Γερμανία. Με τη φανέλα της Γκέτιγκεν είχε (σε 33 ματς) 16,2 πόντους (59.8% δίποντα, μόλις 3/16 τρίποντα, 73% βολές), 6 ριμπάουντ, 0,5 τάπες, 0,7 ασίστ, 0,7 κλεψίματα.

Αν και λύση της τελευταίας στιγμής θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, που αναζητά παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη και γρήγορα πόδια, στοιχεία τα οποία δεν διαθέτει ο Εστεμπάν Μπατίστα, ούτε κι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Μαζί με τον Ντι Τζέι Κούπερ, αποτελούν τις διορθωτικές κινήσεις και τώρα πέφτει στον Σωτήρη Μανωλόπουλο το βάρος να τους εντάξει στο κλίμα της ομάδας και να τους ετοιμάσει για τα… δύσκολα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…