Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Σπουδαία εμπειρία”

“Σπουδαία εμπειρία”

magette koroivos

magette-koroivos

Ο Τζος Ματζέτ, με την απόδοση του στο παιχνίδι της Τετάρτης (06/05) με την Κηφισιά (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο), για την 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1, βοήθησε αρκετά την ομάδα του Κοροίβου να φτάσει τελικά στην νίκη επί της ομάδας των βορείων προαστίων.

Ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας της Αμαλιάδας, αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης της αγωνιστικής και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το βραβείο που πήρε.

Αναλυτικά:
Πως αισθάνεσαι που αναδείχθηκες MVP της 25ης αγωνιστικής της Α1 μετά την νίκη του Κοροίβου στο Ζηρίνειο με την οποία η ομάδα σου διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση στα πλέι οφ;
“Νιώθω υπέροχα που νικήσαμε την Κηφισιά. Είναι καλή ομάδα με πολύ εμπειρία. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πιθανότητα να αγωνιστούμε στα πλέι οφ, αλλά μπορούμε να ελέγξουμε μόνο το δικό μας παιχνίδι, καθώς η πρόκριση δεν εξαρτάται μόνο από εμάς”.

Θα προλάβει ο Κόροιβος τα πλέι οφ;
“Ναι το πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε στα πλέι οφ. Νομίζω ότι έχουμε παίξει πολύ καλά τον τελευταίο μήνα και εάν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, θα είμαστε εντάξει. Όλοι στην ομάδα μας μείναμε ενωμένοι και δώσαμε ο ένας στον άλλο αυτοπεποίθηση. Έτσι βελτιωθήκαμε ως ομάδα στην διάρκεια της σεζόν”.

Αισθάνεσαι δικαιωμένος από την απόφαση σου να αρχίσεις την ευρωπαϊκή καριέρα σου από την Ελλάδα και τον Κόροιβο;
“Ναι νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι πολύ καλό και ανταγωνιστικό από την κορυφή μέχρι την «ουρά». Είναι μια πολύ καλή χρονιά και μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω να παίζω απέναντι σε παραδοσιακές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδας. Είναι μια σπουδαία εμπειρία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …