Κεντρική Basket League Άρης Πρόβλημα με Νέιμικ

Πρόβλημα με Νέιμικ

naymick aris paok

naymick-aris-paok

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο “Nick Galis Hall” το απόγευμα της Τετάρτης (6/5).

Απόντες από την προπόνηση για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, ήταν ο Άντριου Νέιμικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και ο Γιάννης Καραθανάσης, λόγω τραυματισμού στον ώμο.

Παράλληλα, από Δευτέρα (04/05) θα είναι στη διάθεση του κοινού και τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Τετάρτης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η “κίτρινη” ΚΑΕ:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι αύριο Δευτέρα (4/5) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6/5, στις 5μ.μ. στο “Nick Galis Hall” στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket LeagueΣΚΡΑΤΣ.

Η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ, ενώ για τις θέσεις 2-3 GOLD η τιμή είναι 20 ευρώ. Ισχύει το παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ. Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για τις θύρες 5 και 6, με τιμή 10 ευρώ.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) από αύριο Δευτέρα (4/5), από τις 9π.μ. ως τις 5μ.μ.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…