Κεντρική Διεθνή Coach of the year ο Καπούλας

Coach of the year ο Καπούλας

kapoulas

kapoulas

Οι Έλληνες προπονητές διαπρέπουν στην Ευρώπη και όχι μόνο, αποδεικνύοντας πως είναι απ’ τους καλύτερους στο είδος τους σε όλο τον κόσμο. Το ελληνικό μπάσκετ είχε ακόμα μία διάκριση, καθώς ο Ανδρέας Καπούλας αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο νεαρός Έλληνας τεχνικός, ο οποίος συστήθηκε στο ελληνικό κοινό το περασμένο καλοκαίρι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Νέων Ανδρών στην Κρήτη, όπου ως ασίσταντ κόουτς της Μ. Βρετανίας είχε κερδίσει την Ελλάδα, διέπρεψε στον πάγκο του νεοφώτιστου Μπρίστολ, οδηγώντας το στην άνετη παραμονή στην κατηγορία αλλά και στην είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

“Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για τον σύλλογο, από τη στιγμή που το Μπρίστολ τερμάτισε στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος, στην παρθενική του παρουσία στη μεγάλη κατηγορία”, δήλωσε αρχικά ο Καπούλας και πρόσθεσε: “Ήταν κάτι πολύ θετικό για τους παίκτες, τους ανθρώπους της ομάδας, τους κατοίκους της πόλης”.

“Αυτός ο τίτλος είναι η αναγνώριση όλων όσων κάναμε τα τελευταία χρόνια, όπως επίσης της σκληρής δουλειάς που έκανε όλο το επιτελείο και οι παίκτες μου. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Στόχος είναι να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον”, κατέληξε ο Έλληνας τεχνικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…