Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πετύχαμε τον πρώτο στόχο”

“Πετύχαμε τον πρώτο στόχο”

markopoulos mpoutskos

markopoulos-mpoutskos

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε το στόχο του, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για αποκατάσταση των τραυματιών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος:
“Ευχαριστω τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Τα Τρίκαλα πέτυχαν τους στόχους τους νωρίς και είναι πάντα αξιπορεπής. Πετύχαμε το στόχο των πλει οφ. Κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Θα παίξει ρόλο το άγχος και το τι θέλουν οι παίκτες. Εύχομαι να αποκατασταθούν οι τραυματίες και αν πάμε πολύ καλά.

Για τον Μπρέμερ: Θα φανεί στα παιχνίδια τι θα γίνει με τον Μπρέμερ. Από Δευτέρα θα φανεί αν θα είναι στο ρόστερ μας.

Για έναν μικρό απολογισμό: Ποτέ δεν περιμένεις όταν ένα πρωτάλημα είναι τόσο δυνατό και αμφίρροπο. Πολλές ομάδες χάθηκαν ενώ τις περιμέναμε δυνατές. Άλλες ομάδες αποδείχτηκαν πολύ δυνατές. Εμείς κάνουμε αυτό που μπορούμε. Αυτό είχαμε πει και με τους παίκτες.

Για το ρεκόρ των 19 νικών: Αυτά τα επιτεύγματα είναι των δημοσιογράφων. Ανάλογα με το πρωτάθλημα πάει. Σίγουρα όμως δείχνει ότι υπήρχε μία σταθερότητα.

Για τη δυσκολότερη στιγμή στο πρωτάθλημα: Ήταν όταν εμείς τελειώναμε τα παιχνίδια από την Ευρώπη και είχαμε μόνο την Ελλάδα. Άλλαζε όλη η φιλοσοφία της ομάδας. Είχαμε τραυματίες και έπρεπε να αλλάξουν όλα.

Για τις ασίστ: Είναι ανάλογα τα παιχνίδια. Ήταν εύστοχοι οι παίκτες. Έτσι πάει.

Για τη φετινή χρονιά: Δε νομίζω ότι ήταν η πιο αποτελεσματική. Κάθε χρονιά κάνουμε ίδια δουλειά. Δεν αλλάζει. Ανάλογα τους παίκτες. Αν κερδίσεις συνεχόμενα παιχνίδια ακόμα και από την τύχη.

Για τον Κάρτερ και τον Όντουμ: Για τον Κάρτερ τον κρατάμε να αποθεραπευτεί. Για τον Όντουμ δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Αύριο όμως θα φανεί.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος τόνισε: “Συγχαρητηρια στα Τρίκαλα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει σώσει την κατηγορία. Δεν ειχαμε βαθμολογικό ενδιαφέρον όμως μπήκαμε για τη νίκη όπως μας είπε ο κόουτς”.

Για το τι σκέφτονταν ενώ δεν είχαν κίνητρο: “Μπαίνουμε και παίζουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας”.

Για την επίθεση: “Μακάρι να παίζαμε πάντα έτσι στην επίθεση. Όμως παίζει ρόλο και ο αντίπαλος”.

Για το Ρέθυμνο: “Θα είναι η πιο δύσκολη βδομάδα για μας. Εδώ θα φανούν όλα. Είναι πολύ καλή ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…