Κεντρική Basket League Άρης “Παύει να είναι σύμπτωση”

“Παύει να είναι σύμπτωση”

arvanitis-synentefxi

Με αφορμή την τιμωρία του Άρη έκανε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Λευτέρης Αρβανίτης. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, τόνισε ότι πλέον παύει να είναι σύμπτωση το γεγονός ότι η αυστηρότητα εξαντλείται πάνω στον Άρη, ενώ κάλεσε τον Σταύρο Κοντονή να λάβει μέτρα για την αδικία. Τέλος, έκανε γνωστό ότι όλοι στον Άρη θα υπερασπιστούν τα συμφέροντα της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Λευτέρη Αρβανίτη στο arisbc.gr:
“Είμαστε οι πρώτοι που καταδικάσαμε και καταδικάζουμε οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά στο γήπεδό μας. Και δε μένουμε μόνο στα λόγια, αλλά πράττουμε. Όμως δε ζούμε σε γυάλα, ούτε παίζουμε μόνοι μας. Ο ΑΡΗΣ αποτελεί μέρος της αθλητικής, και όχι μόνο, κοινωνίας και τον διέπουν οι ίδιοι νόμοι που (θα έπρεπε να) ισχύουν για όλους. Για ακόμα μία φορά, βλέπουμε ότι η αυστηρότητα εξαντλείται στην ομάδα μας και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει η λογική αντιμετώπισης κάποιων καταστάσεων. Οι ομάδες (και αυτό το έχουμε βιώσει στο πετσί μας) πληρώνουν δυσβάσταχτα ποσά και στερούνται άλλα τόσα και παραπάνω έσοδα από τους αγώνες χωρίς κόσμο. Κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσουν και όσοι προκαλούν αυτές τις συμπεριφορές. Καλώ τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή, να λάβει μέτρα για την αιτία η οποία γεννά όλα αυτά τα προβλήματα, που δεν είναι άλλη από την εντός αγωνιστικού χώρου και όχι μόνο, αδικία. Γιατί είναι γνωστό σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, ότι η αδικία γεννά τη βία. Είναι πρόδηλο ότι κανείς δεν ήρθε στο «Nick Galis Hall» με σκοπό να προκαλέσει επεισόδια, κάτι που φάνηκε και στα προηγούμενα ντέρμπι στο γήπεδό μας, όπου η συμπεριφορά του κόσμου ήταν υποδειγματική.

Ως ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. κάνουμε και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Δε θα αφήσουμε κανέναν να βάλει σε κίνδυνο την επένδυση που ξεκίνησε και θα συνεχίσουμε να απαιτούμε ισονομία.

Ο πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Λευτέρης Αρβανίτης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης – Φιλικά με Κολοσσό και Ηρακλή

Ο Άρης θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του …