Κεντρική Basket League Άρης Όλοι μέσα για Ρέθυμνο

Όλοι μέσα για Ρέθυμνο

aris pagkos priftis

aris-pagkos-priftis

Με τους Σίμτσακ και Νέιμικ στην αποστολή ταξιδεύει σήμερα (08/05) για Ρέθυμνο ο Άρης, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα αύριο (09/05).

Οι δύο “άσσοι” του Άρη, που ταλαιπωρούνταν από προβλήματα στη μέση, ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και ανάλογα με την πορεία της αναμέτρησης θα κριθεί η συμμετοχή τους. Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Δημήτρης Πρίφτης ανέλυσε τον αντίπαλο του “θεού του πολέμου” με τη βοήθεια βίντεο.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Τόρεϊ Τόμας, Όγκο Αντεγκμπόγιε, Στέλιο Πουλιανίτη, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρο Μούρτο, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσο Δήμα, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Γιώργο Τσιάρα, Άντριου Νέιμικ, Κώστα Χαρίση, Βασίλη Σίμτσακ.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, υπογραμμίζοντας την αναγκη για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο arisbc.gr:
“Φτάσαμε στην τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου και μας περιμένει ένα δύσκολο ματς, στο Ρέθυμνο, το οποίο θα κρίνει και τη θέση που θα καταλάβουμε στη βαθμολογία. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα για τη σημασία της αναμέτρησης. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλά δουλεμένη ομάδα, η οποία κάνει εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, με αρκετές πηγές κινδύνου”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να πάρει τη νίκη: “Εμείς από την πλευρά μας αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ειδικά με τους παίκτες της γραμμής των ψηλών. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του και να παρουσιαστούμε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια, κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο ρυθμός, το ριμπάουντ και το μακρινό σουτ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…