Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Όλοι για τον Νίκο”

“Όλοι για τον Νίκο”

jankovic

jankovic

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό σήμερα (20/5) και από αύριο (21/5) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τους ημιτελικούς των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος επιστρέφει στις προπονήσεις έπειτα από την απουσία του στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Κολοσσό, ανανέωσε το blog στην επίσημη ιστοσελίδα του “τριφυλλιού”, τονίζοντας πως όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα παίξουν για τον μεγάλο άτυχο της χρονιάς Νίκο Παππά, έτσι ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Καλησπέρα σε όλους,

Πριν πούμε κάτι άλλο θα ήθελα να σταθώ σε κάποια πράγματα που είναι περισσότερο προσωπικά και συναισθηματικά. Τον τελευταίο καιρό μας έχουν συμβεί πάρα πολλά που μας έχουν στεναχωρήσει ιδιαίτερα. Όσο υποχρεωμένος και αν είσαι να κοιτάζεις μπροστά δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια σε κάποιες καταστάσεις.
Ειδικά, ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκου ήταν κάτι που μας πίκρανε όλους, ωστόσο, θα ήθελα να τονίσω κάτι: Ο Νίκος δεν είναι μόνος του, όλοι είμαστε δίπλα του. Θα γυρίσει πιο δυνατός και αυτό να το θυμάστε.

Τώρα για το πόσο μας λείπει αγωνιστικά δε νομίζω πως χρειάζεται να το πούμε, είναι αυτονόητο καθώς αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα μας. Αυτή όμως είναι η ζωή των αθλητών, πέφτεις και είσαι υποχρεωμένος να σηκωθείς. Θα παίξουμε όλοι λοιπόν και για εκείνον ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας.

Έχουμε προβλήματα αλλά είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς το Πρωτάθλημα. Απέναντι στον ΠΑΟΚ θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σοβαρό πρόσωπο, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να προσαρμοστούν και να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας, ώστε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό των πλεί οφ.

Έχουμε κάποιες μέρες να προετοιμαστούμε για το πρώτο παιχνίδι και να δουλέψουμε σκληρά ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό στάδιο έχοντας προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Τα ξαναλέμε σύντομα,
Βλαδίμηρος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…