Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Όλα είναι πλέον διαφορετικά”

“Όλα είναι πλέον διαφορετικά”

dedas paok

dedas-paok

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Δέδας. Ο “άσσος” του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα πέτυχε τον αρχικό της στόχο, ωστόσο πλέον κοιτούν να προκριθούν στην επόμενη φάση των πλέι οφ. Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο, ενώ υπογράμμισε την αλλαγή που υπήρξε στην ομάδα μετά το τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δέδας:
Για το ρεκορ καριέρας 22 πόντων: “Ήταν επιθετικό ματς. Πετύχαμε πόντους, παιδιά που δεν ήταν στους σκόρερ. Σημαντικό είναι οι 29 ασίστ. Αυτό λέει πολλά. Ο κόουτς μας κράτησε συγκεντρωμένους”.

Για τα πλέι οφ και την ενίσχυση: “Πιστεύω ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Πετύχαμε σερί νίκες και δείχνει πολλά αυτό. Όμως, από εδώ και πέρα είναι όλα διαφορετικά. Πήραμε το πλεονέκτημα έδρας και τίποτα άλλο. Ο Μπρέμερ είναι πολύ καλός. Όλοι τον ξέρουμε. Θα είναι σαν να μην έλλειψε καθόλου”.

Για τα σουτ που μπαίνουν πλέον: “Σε πολλούς συμβαίνει αυτό. Είναι λογική η κοιλιά όταν παίζεις πολλούς αγώνες. Με βοήθησαν οι συμπαικτες μου, ήταν ομαδική η δουλειά. Το ίδιο συνέβη και στην ΑΕΚ”.

Για το Ρέθυμνο: “Και μόνο που έχεις την έδρα έχεις πλεονέκτημα μεγάλο. Και παλιά μας είχε κάνει ζημιά το Ρέθυμνο. Το θέμα είναι να έχουμε κόσμο ώστε το πλεονέκτημα έδρας να το εκμμμεταλευτούμε. Και πέρσι με την Κηφισιά δυσκολευτήκαμε στο πρώτο παιχνίδι. Το παν είναι το πρώτο παιχνίδι. Στόχος μας είναι να περάσουμε τον πρώτο γύρο και από εκεί και πέρα βλέπουμε”.

Για τον κόσμο που πήγε στο βόλει: “Ξέρουμε εκ των πραγμάτων ότι είναι δύσκολο να γεμίσει το γήπεδο. Απλά πιστεύω ότι την ομάδα την αγαπάνε και το λαμβάνω από παντού. Λέγανε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η πιο συμπαθητική ομάδα της Α1. Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος, δεν λέμε ψέμματα”.

Για τις απαντήσεις στον κόσμο: “Με το που τελείωσε η Ευρώπη άλλαξαν πολλά. Παίξαμε πολύ καλές άμυνες γενικά και πλέον δείξαμε και τι μπορούμε και στην επίθεση. Είμαστε παίκτες του προπονητή, οπότε όταν κάναμε μεσοβδόμαδα προπονήσεις που δεν είχαμε Ευρώπη, άλλαξαν όλα. Δε δώσαμε απαντήσεις. Ξέραμε τι μπορούμε να κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …