Κεντρική Basket League Ρέθυμνο O Κουμπούρας και το ΝΒΑ

O Κουμπούρας και το ΝΒΑ

rethymno aenk koumpouras

rethymno-aenk-koumpouras

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει το Ρέθυμνο, το οποίο μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, ταξιδεύει στα Τρίκαλα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Φάνης Κουμπούρας ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για την κοινωνική προσπάθεια της κρητικής ομάδας, το ΝΒΑ, την ΑΕΚ αλλά και για το αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Καλησπέρα σε όλους, μιλάμε άλλη μια φορά μέσα από το blog του ΕΣΑΚΕ.

Αρχίζει το καλοκαίρι σιγά – σιγά και το Ρέθυμνο γίνεται όλο και πιο ωραίο αυτήν την εποχή!

Καταρχήν θα ήθελα να ξεκινήσω από την μεγάλη κοινωνική προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας μέσω του προγράμματος “RETHYMNO BASKETBALL ASSIST”, με τις κατασκευές γηπέδων μπάσκετ σε σχολεία και το σχολικό πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει το Σάββατο. Πρέπει να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που τρέχουν αυτό το πρόγραμμα γιατί πάνω από όλα η ομάδα δεν πρέπει να είναι απρόσωπη στην πόλη της και το ASSIST με όλες τις δράσεις του (Αθλητισμού, Κηπουρέματα και Μαστορέματα) είναι μια πολύ ωραία κίνηση.

Στα μπασκετικά, τελείωσε και ο πρώτος γύρος των playoffs στο ΝΒΑ. Αρκετές σειρές δεν ήταν όσο ανταγωνιστικές περιμέναμε και μερικές ομάδες περάσανε αρκετά εύκολα στην επόμενη φάση, αλλά ευτυχώς υπήρχε το ματς Clippers-Spurs! Ότι και να πούμε γι’ αυτήν την σειρά είναι λίγο, με αποκορύφωμα το 7ο παιχνίδι που πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα ματς που έχω δει στη ζωή μου. Και πάνω απ’ όλα είχαμε 4 Έλληνες στα φετινά playoffs (οι 3 παίζουν ακόμα).

Εμείς την προηγούμενη αγωνιστική κάναμε την μεγαλύτερη νίκη της χρονιάς κερδίζοντας την ΑΕΚ μέσα στην έδρα μας! Οι 79 πόντοι που δεχθήκαμε μπορεί να φανούν πολλοί αλλά σίγουρα η άμυνα μας ήταν το κλειδί για την νίκη γιατί η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που φτάνει τους 100 πόντους στα παιχνίδια της. Αυτή την αγωνιστική πάμε στα Τρίκαλα για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε αυτήν την μεγάλη νίκη που κάναμε και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Υ.Γ: Συγχαρητήρια στον Άκη Καλλινικιδη για την άνοδο του με τον Αρκαδικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…