Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Νίκη και βλέπουμε…”

“Νίκη και βλέπουμε…”

skourtopoulos

skourtopoulos

Το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Άρη για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Α1, στοχεύοντας μονάχα στη νίκη ώστε να τερματίσει στην έκτη θέση και αν τα αποτελέσματα έρθουν ευνοϊκά να φθάσει ακόμα και στην τέταρτη! Σε διαφορετική περίπτωση θα ελπίζει σε ήττα του Κολοσσού προκειμένου να μην κατέβει στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Νίκη πάση θυσία είναι το μήνυμα του Θανάση Σκουρτόπουλου, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: “Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ καθοριστικό και τυχαίνει να είναι και το τελευταίο της σεζόν μέσα στο Ρέθυμνο. Από την μεριά μας θέλουμε να κάνουμε τη νίκη πρώτα απ’ όλα, έστω και με ένα πόντο, που θα μας εξασφαλίσει την θέση και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Τα σενάρια που υπάρχουν με τις θέσεις θα τα δούμε στο τέλος του αγώνα. Εμείς αλλά και όλες οι ομάδες που εμπλέκονται νομίζω θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν ο καθένας τον στόχο του”.

Εν συνεχεία συμπλήρωσε πως “Αυτό που μας προβληματίζει είναι η σκληρή και κλειστή άμυνα του Άρη. Θα χρειαστούμε να είμαστε σε καλή μέρα στα σουτ, να έχουμε καλή συνεργασία στο πάσινγκ γκέιμ και πάνω απ’ όλα θα χρειαστούμε τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει την ομάδα γιατί είναι ίσως το πιο καθοριστικό ματς της χρονιάς και θα θέλαμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Από την πλευρά του, ο Φάνης Κουμπούρας, επεσήμανε: “Το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το πρώτο που θέλουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε την θέση και από εκεί και πέρα θα “κυνηγήσουμε” την διαφορά αν είμαστε μπροστά, για να μπορέσουμε να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται” για να καταλήξει σημειώνοντας ότι: “Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που έχει ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Μας αρέσει το γρήγορο παιχνίδι με πολλές επιθέσεις. Αυτός είναι ο τρόπος μας και αυτόν τον ρυθμό πρέπει να επιβάλουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Ο Άρης έχει τον Βεζένκοφ, ο οποίος είναι 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος. Σίγουρα πρέπει να βρούμε τρόπους για να τον περιορίσουμε, όπως και τον πλέι μέικερ τους, τον Τόμας. Ούτως ή άλλως ο Άρης είναι μία ομάδα που έχει αρκετές λύσεις και κανένας δεν μπορεί να υποτιμηθεί“.

Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας: “Ο κόσμος μας βοήθησε αρκετά όλη την χρονιά. Εύχομαι στο τελευταίο παιχνίδι να μπορέσει να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο για να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να το χαρούμε όλοι μαζί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…