“Να το έχω αγκαλιά”

mantzaris olympiacos

mantzaris-olympiacos

Μαδρίτη, αποστολή
karaliΟ Ολυμπιακός μετά το 2013, στο Λονδίνο, αντιμετωπίζει ξανά σε τελικό φάιναλ φορ τη Ρεάλ. Μπορεί να γίνονται συγκρίσεις αλλά κατά τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ίδια είναι μόνο τα ονόματα των δύο ομάδων. “Ο Ολυμπιακός παίζει ξανά με τη Ρεάλ, αλλά δεν είναι το ίδιο με το 2013. Οι ομάδες είναι πολύ διαφορετικές και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι, έναν τελικό.

Ποτέ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί. Στο σημείο που είμαστε δεν υπάρχει χρόνος για πολλές αλλαγές, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι αυτό που κάναμε και κατά τη διάρκεια της σεζόν, όταν αγωνιστήκαμε με ομάδες όπως η Ρεάλ. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100%”.

Ο Πάμπλο Λάσο έχρισε (χθες) φαβορί τον Ολυμπιακό, ο παίκτης του Ολυμπιακού όμως έχει αντίθετη άποψη. “Δεν υπάρχουν φαβορί σε έναν τελικό, η Ρεάλ ίσως να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω του ότι παίζει στο γήπεδό της αλλά εμείς είμαστε εδώ για να κερδίσουμε το τρόπαιο”.

Η τελευταία του σκέψη το βράδυ πριν κοιμηθεί; “Αυτό που θα σκεφτώ το βράδυ είναι, αύριο την ίδια στιγμή να έχω αγκαλιά το τρόπαιο”.

Ο Μπράιαν Ντάνστον την Πέμπτη βραβεύτηκε ως καλύτερος αμυντικός στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ευρωλίγκα, αυτό όμως φαίνεται πως δεν τον απασχολεί και για τον αυριανό τελικό. “Δεν με ενδιαφέρει αν θα είμαι ο καλύτερος αμυντικός, αυτό που με νοιάζει είναι η ομάδα. Αυτός που θέλει περισσότερο το παιχνίδι θα το δείξει μέσα στο γήπεδο, ενώ θεωρώ πως τα ριμπάουντ θα παίξουν μεγάλη σημασία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
  • real madrid champion f4 2015

    Όσα δεν είδατε στο F4 (vid)

    Το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα, με τη Ρεάλ να επιστρέφει στ…
  • real madrid champion f4 2015

    Απ’ τη Μαδρίτη, με αγάπη

    Πέντε μέρες στη Μαδρίτη, παιχνίδια, meetings, τουρνουά μικρών, clinic, έχεις πολλά να σκεφ…
  • Spanoulis Lojeski Olympiacos Real Madrid

    “Δεν ξέρει να χάνει” (vid)

    Μαδρίτη, αποστολή Η κίνηση του Βασίλη Σπανούλη να πετάξει τη μπάλα στον Ρούντι Φερνάντες λ…
Περισσότερα σε Μαδρίτη 2015

Δειτε επισης

Όσα δεν είδατε στο F4 (vid)

Το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα, με τη Ρεάλ να επιστρέφει στ…