Κεντρική Διεθνή “Μην ξεχάσουμε τους υπόλοιπους”

“Μην ξεχάσουμε τους υπόλοιπους”

teodosic cska moscow

teodosic-cska-moscow

Σε τέσσερις μέρες ξεκινά το Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης, όπου την Παρασκευή (15/05) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ΤΣΣΚΑ, ο Μίλος Τεόντοσιτς, μίλησε στην ιστοσελίδα “rsport.ru“, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τον Δημήτρη Ιτούδη, ενώ μίλησε και για τον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά:
“Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ένας πολύ καλός ψυχολόγος. Ξέρει αρκετά τον Ολυμπιακό και μας προετοιμάζει πολύ καλά. Θα γίνει ένας δυνατός αγώνας, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά σε αυτό δεν νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα. Προσπαθώ να μη σκέφτομαι το παρελθόν. Θα δούμε τι θα γίνει φέτος. Δεν σκεφτόμαστε τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, καθώς μερικοί παίκτες δεν ήταν τότε στην ομάδα».

Σε ερώτηση για τον Βασίλη Σπανούλη, απάντησε: “Χωρίς αμφιβολία, ο Σπανούλης είναι ο βασικός τους παίκτης, καθώς πολλά ξεκινούν από εκείνον. Είναι ο δημιουργός τους και γενικά πολύ σημαντικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσουμε τους υπόλοιπους.

Ο Πρίντεζης παίζει επίσης πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα, καθώς οι περισσότεροι παίζουν μαζί για τρία με τέσσερα χρόνια. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους και γι’ αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτό το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…