Κεντρική Basket League Άρης “Να μιλήσει” ο εγωισμός μας”

“Να μιλήσει” ο εγωισμός μας”

priftis filiko aris

priftis-filiko-aris

Ο Άρης υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (19/5, 20:30) την ΑΕΚ για τον τρίτο και καθοριστικό αγώνα της μεταξύ τους σειράς στα πλέι οφ και ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά.

“Μπροστά μας έχουμε τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς και δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα για τη σημασία του. Προερχόμαστε από μία πολύ βαριά ήττα, στο ΟΑΚΑ και περιμένουμε να “μιλήσει” ο εγωισμός μας. Δυστυχώς, αντιμετωπίζουμε σημαντικά προβλήματα τραυματισμών σε ένα τόσο κρίσιμο χρονικό σημείο, όμως θα τα δώσουμε όλα για να καλύψουμε τα κενά”, ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης και συνέχισε:

“Με την ΑΕΚ έχουμε παίξει πέντε φορές φέτος, οπότε δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας. Σε τέτοιους αγώνες παίζουν σημαντικό ρόλο η ψυχή και το πάθος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, σαφώς πρέπει να αλλάξουμε πολλά σε σχέση με τον δεύτερο αγώνα. Η άμυνα, που είναι σε συνάρτηση με τις σωστές επιλογές στην επίθεση, θα παίξει βασικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα”.

Κλείνοντας, ο προπονητής του Άρη έκανε το δικό του κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας. “Περιμένουμε από τον κόσμο μας να γεμίσει το “Nick Galis Hall”, όπως στον πρώτο αγώνα. Η συμπαράστασή του είναι καθοριστικής σημασίας για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…