Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πιο προσεκτικοί”

“Πιο προσεκτικοί”

mavrokefalidis

mavrokefalidis

Στο μπλογκ του στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού έγραψε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο σέντερ των “πρασίνων”, τόνισε ότι ο χρόνος δε λειτουργεί υπέρ τους, ωστόσο έστειλε μήνυμα νίκης στην Πυλαία.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο paobc.gr:
“Καλησπέρα σε όλους,

Καταφέραμε να πετύχουμε το πρώτο ζητούμενο μας για τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, που ήταν να προστατεύουμε το πλεονέκτημα μας και να πάμε στη Θεσσαλονίκη για την πρόκριση. Τον τελευταίο καιρό πέραν των αλλαγών αντιμετωπίσαμε και πολλά προβλήματα από τους τραυματισμούς.

Άρα, αυτό δεν μας βοηθά στο να βρούμε έναν καλό ρυθμό και να προλάβουμε ν’ αφομοιώσουμε απόλυτα αυτά που θέλει ο προπονητής μας. Ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ μας και γνωρίζουμε πως δεν έχουμε την άνεση και το περιθώριο για να μπορέσουμε να δουλέψουμε μακριά από την πίεση.

Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη στην Πυλαία. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός στην έδρα του, εξάλλου τον έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το ξέρουμε καλά.

Θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, θα έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί ώστε να πάρουμε τη νίκη που θα μας εξασφαλίσει από το τρίτο ματς την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ.

Βασικό μας μέλημα είναι να μην παρουσιάζουμε μεγάλα διαστήματα πτώσης στην απόδοση μας, να μη χάνουμε την αμυντική μας συνοχή και να παίρνουμε την κατάλληλη απόφαση στην επίθεση. Έτσι, θα ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Λουκάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…