Κεντρική Basket League Άρης “Να είμαστε ανταγωνιστικοί…”

“Να είμαστε ανταγωνιστικοί…”

priftis

priftis

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, τόνισε ότι η ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα είναι εξοντωτική και ότι αφαιρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι καλό από τη σειρά με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα δωθεί χρόνος συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, ενώ έστειλε το μήνυμα ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης στο arisbc.gr:
“Η είσοδός μας στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ συμπίπτει με μία τιμωρία η οποία είναι εξοντωτική τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά. Είναι μία απόφαση η οποία μας αφαιρεί το δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάτι καλό στο τέλος της σεζόν, αφού θα δώσουμε όλους τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες σε άδειο γήπεδο.

Με δεδομένα και τα προβλήματα απουσιών που έχουμε, θα χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους αγώνες για να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Άσχετα με όλες αυτές τις δυσκολίες, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη τη σειρά, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει και ποιότητα και βάθος και βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…