Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να διορθώσουμε τα λάθη μας”

“Να διορθώσουμε τα λάθη μας”

sakota koronios

sakota-koronios

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ 85-93 στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αποχαιρέτισε οριστικά την τρίτη θέση.

Ο Άγγελος Κορωνιός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους του Ντράγκαν Σάκοτα (έκλεισε η φωνή του) και τόνισε, πως η ήττα της ΑΕΚ οφείλεται στην κακή άμυνα και την απορρύθμιση της ομάδας λόγω των πολλών διακοπών του πρωταθλήματος.

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλός μας θα έρθει να παίζει όπως όλα τα παιχνίδια, πολύ σκληρά και συγκεντρωμένα. Είναι μια ομάδα οργανωμένη που ξέρει τι ζητά. Εμείς θέλαμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να έχουμε επιθετική άμυνα, αλλά αυτό δεν έγινε. Δεχτήκαμε 93 πόντους και είναι πάρα πολλοί. Μάλλον η διακοπή του πρωταθλήματος έχει επηρεάσει το ρυθμό μας και κάποιοι παίκτες που είχαν αναλάβει το φορτίο της ομάδας τους αποσυντόνισε. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ, έχουμε άλλη μια αγωνιστική. Ξέρουμε ότι πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα του Άρη, αλλά πρωτίστως να νικήσουμε στη Δράμα. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ“, ανέφερε αρχικά ο συνεργάτης του Ντράγκαν Σάκοτα και συνέχισε:

Για την πτώση στην απόδοση παικτών, όπως ο Μενσά-Μπονσού, είπε: “Είναι ένας πολύ καλός κι αναγνωρισμένος παίκτης. Το κακό παιχνίδι είναι μέσα στο πρόγραμμα. Σήμερα δεν ήταν μόνο κακός ο Ποπς, αλλά σαν ομάδα ήμασταν κακοί”.

Από την πλευρά του ο Ζήσης Σαρικόπουλος είπε: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την εμφάνιση και τη νίκη. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο στο οποίο δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη υπομονή στην επίθεση. Όποτε παίξαμε καλή άμυνα, χάσαμε ριμπάουντ και είχε έτσι δεύτερες ευκαιρίες να σκοράρει. Όταν μια περισσότερο αμυντικογενής ομάδα έρχεται και μας βάζει 90+ πόντους είναι ένα ζήτημα. Θα πρέπει να μας γίνει μάθημα και να αντιδράσουμε στα παιχνίδια που έρχονται. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και μακάρι να τον αντιμετωπίσουμε και πάλι”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…