Κεντρική Basket League Άρης “Να διαχειριστούμε την κατάσταση”

“Να διαχειριστούμε την κατάσταση”

priftis

priftis

Στην τελευταία αγωνιστική έδωσε έμφαση στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός του Άρη, τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη διαχείρησης των τραυματισμών. Τέλος, δήλωσε ότι υπάρχει σκέψη ενίσχυσης για τα πλέι οφ, μετά και τις θετικές διοικητικές εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:
“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Κάναμε καλό ξεκίνημα, διατηρήσαμε την επαφή με το σκορ. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση και δεν ειχαμε το αμυντικό ριμπάουντ. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με το Ρέθυμνο αλλά θα πρέπει να διαχειριστούμε δυο προβλήματα. Αυτό του Νέιμικ που δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου και του Σίμτσακ που προέκυψε στη διάρκεια του αγώνα. Είναι πρόβλημα για μας η διαχείριση αυτής της κατάστασης γιατί το ρόστερ μας είναι περιορισμένο και κάθε παίκτης είναι σημαντικός”.

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Κάναμε καλό ξεκίνημα, διατηρήσαμε την επαφή με το σκορ. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση και δεν ειχαμε το αμυντικό ριμπάουντ. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με το Ρέθυμνο αλλά θα πρέπει να διαχειριστούμε δυο προβλήματα. Αυτό του Νέιμικ που δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου και του Σίμτσακ που προέκυψε στη διάρκεια του αγώνα. Είναι πρόβλημα για μας η διαχείριση αυτής της κατάστασης γιατί το ρόστερ μας είναι περιορισμένο και κάθε παίκτης είναι σημαντικός”.

Για τις διοικητικές εξελίξεις: “Αυτή η εξέλιξη είναι πολύ σημαντική και δημιουργεί προοπτικές σε ότι αφορά το μέλλον που θα είναι καλύτερο για την ομάδα. Καλώς η κακώς όλα περνούν μέσα από τις οικονομικές προϋποθέσεις. Προφανώς οι προϋποθέσεις θα είναι καλύτερες”.

Για τον αγώνα με το Ρέθυμνο: “Θέλουμε να τερματίσουμε τέταρτοι, ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για τα πλέι οφ. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη στο Ρέθυμνο και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να την κατακτήσουμε. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Έχουμε τις δυνατότητες για να κερδίσουμε. Θα δούμε σε ποια κατάσταση θα είναι οι τραυματίες”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Κώστας Χαρίσης ο οποίος δήλωσε: “Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, πραγματοποιήσαμε ένα καλό ξεκίνημα και καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά. Ο Ολυμπιακός όμως είναι μεγάλη ομάδα και δεν συγχωρεί τα λάθη. Πέρασε μπροστά στο σκορ και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, παίρνοντας μια διαφορά. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια. Η ΑΕΚ έχασε από τον ΠΑΟΚ και θα παλέψουμε για την τέταρτη θέση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…