Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Μπορούμε να κερδίσουμε”

“Μπορούμε να κερδίσουμε”

skourtopoulos

skourtopoulos

Την πεποίθηση του πως το Ρέθυμνο μπορεί να κάνει μία νίκη στη σειρά με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος εξέφρασε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας με αφορμή το αυριανό (16/5) παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

“Είμαστε στα πλέι οφ και πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε το ότι βρισκόμαστε εδώ. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Θεωρούμε ότι έχουμε τις δυνατότητες για να καταφέρουμε να κάνουμε μία νίκη και να δούμε στη συνέχεια τι καλύτερο μπορούμε να διεκδικήσουμε. Τα προβλήματα μας είναι γνωστά, με την αδυναμία μας στον επιθετικό τομέα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε ισορροπία στο σκοράρισμα, μέσα και έξω από την ρακέτα και να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε. Δεν έχει καμία σχέση το ένα παιχνίδι με το άλλο. Θεωρώ πως είναι άλλο το ματς στην Θεσσαλονίκη και διαφορετικό εδώ μέσα”, ανέφερε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

kalampokis-faye-council

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καλαμπόκης πρόσθεσε: “Έγινε ένα παιχνίδι που ποιοτικά δεν ήταν τόσο καλό αλλά σε αυτή τη σειρά των αγώνων το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Το ότι είμαστε 1-0 πίσω δεν λέει τίποτα περισσότερο από αυτό. Σίγουρα χάσαμε μία ευκαιρία να μπορέσουμε να προηγηθούμε εμείς στην σειρά αλλά στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε”.

Στην συνέχεια, μίλησε για την διόρθωση κάποιων λαθών που πρέπει να γίνουν για να έχουν τύχη κόντρα στον ΠΑΟΚ, λέγοντας: “Έτσι και αλλιώς γνωρίζαμε ότι αυτός είναι το φαβορί και λόγω έδρας αλλά και ποιότητας. Το γεγονός ότι είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε την έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι μας δείχνει ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ στα μάτια αλλά από την άλλη μας φέρνει προ των ευθυνών μας γιατί κάναμε κάποια λάθη. Σε αυτά τα λάθη θα επικεντρωθούμε προκειμένου να μην τα επαναλάβουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Η ψυχολογία είναι σίγουρα με την πλευρά του ΠΑΟΚ αλλά ξέραμε ότι έτσι είναι αυτή η σειρά”.

Τέλος, προσκάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο, τονίζοντας: “Δεν γνωρίζουμε αν θα είναι το τελευταίο παιχνίδι ή όχι, αλλά σίγουρα θέλουμε να δώσει “πνοή” και να γεμίσει το γήπεδο ο κόσμος μας σα να είναι το τελευταίο. Από την μεριά μας πιστεύουμε ότι δεν θα είναι αλλά ελπίζουμε ότι οι φίλαθλοι μας θα είναι εκεί για να μας υποστηρίξουν ακόμη μία φορά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…