Κεντρική Διεθνή Μια “ανάσα” από τους τελικούς

Μια “ανάσα” από τους τελικούς

Trabzonspor Anadolu Efes

Trabzonspor-Anadolu Efes

Η Αναντολού Εφές, αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Τραμπζονσπόρ με 77-59, στο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς του τουρκικού πρωταθλήματος , έκανε το 2-0 και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τη συμμετοχής της στους τελικούς.

Η ομάδα του Στράτου Περπέρογλου και του Ντούσαν Ίβκοβιτς, μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να προηγείται με 21-16. Η συνέχεια, όμως, δεν ανάλογη και η Τραμπζονσπόρ ξεκίνησε την αντεπίθεσή της και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ να βρίσκεται μόλις στον πόντο (37-36). Στην επανάληψη, η ομάδα του “Ντούντα” ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στην τελική επικράτηση.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μάτ Τζάνινγκ, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 15 πόντους, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Νέναντ Κρστιτς, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους, ενώ μάζεψε και 10 ριμπάουντ. Ο Στράτος Περπέρογλου δεν είχε καλή παρουσία στην αναμέτρηση, καθώς πέτυχε μόλις 4 πόντους με ένα ριμπάουντ και μια ασίστ. Για τους ηττημένους ξεχώρισαν ο Σον Μάρσαλ με 11 πόντους και ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς με 9 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…