Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Με Ξανθόπουλο και Βούλγαρη

Με Ξανθόπουλο και Βούλγαρη

xanthopoulos

Μεγάλο ενδιαφέρον, από πλευράς κόσμου, συγκεντρώνει η διεξαγωγή του 3χ3, που και φέτος διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) και από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

Αναλυτικά:
Απομένουν 16 ημέρες για το πρώτο τουρνουά στο Ηράκλειο Κρήτης (13 & 14 Ιουνίου) και πάρα πολλά είναι τα παιδιά, που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να πάρουν μέρος.

Δύο ακόμη παίκτες που θα κοσμήσουν με την παρουσία τους τα τουρνουά, είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος και ο Νίκος Βούλγαρης.

Ο Σύνδεσμός μας, αποδεικνύει για μία ακόμη χρονιά, ότι είναι κοντά στα παιδιά και γενικότερα στους ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ. Εφέτος, θα γίνουν για πρώτη φορά 4 τουρνουά και αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι δείχνει την αγάπη του κόσμου για το άθλημα που έχει φέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη χώρα μας. Οι συμμετοχές θα είναι πάρα πολλές και θα χαρούμε πολύ να παίξουμε με όλα τα παιδιά“.

Από την πλευρά του, ο ταμίας του ΠΣΑΚ Νίκος Βούλγαρης, ο οποίος θα δώσει το παρών σε όλα τα τουρνουά, ανέφερε: “Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που για μία ακόμη χρονιά, θα βρεθούμε κοντά σε ανθρώπους και κυρίως παιδιά, που αγαπούν το μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό για το σύνδεσμο μας, το γεγονός, ότι πολλές πόλεις, έδειξαν ενδιαφέρον για διεξαγωγή τουρνουά 3Χ3. Αυτό δείχνει, ότι ο κόσμος αγαπά το μπάσκετ και ότι στέφθηκαν με επιτυχία, τα τουρνουά που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Το θέαμα θα είναι και αυτή τη χρονιά εξαιρετικό και θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο να έρθει και υποσχόμαστε, ότι θα απολαύσει υπέροχες στιγμές“.

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: http://www.psak.gr/archiki.html

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚ: Συγκεντώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Το δράμα των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να φύγουν απο τα σπίτια τους λόγω της πύρινης λαίλα…